Horia_18 Postat Aprilie 22, 2007 Share Postat Aprilie 22, 2007 Am iesit azi cu motocicleta vreo 20 de min , si pe drum am vazut k nu mai mergea turomtrul. Care ar fi cauzele care ar determina sa nu mai functioneze? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UciUci Postat Aprilie 24, 2007 Share Postat Aprilie 24, 2007 Pot fi mai multe cauze. In primu rand vezi daca turometrul tau este pe baza de impulsuri electrice sau pe un cablu, ca la vitezometru. Daca este pe cablu (cred ca este pentru ca si la mine e la fel, si motoarele sunt cam de aceeasi generatie)poti verifica urmatoarele: - rotitele de plastic din carcasa motorului (cam nasol daca s-a stricat vreuna) - prinderea in motor (poate cablul s-a desurubat din locasul lui) - cablul ce face legatura intre motor si ceas (se poate sa fie rupt) - piesa care face legatura cu ceasul (la mine e o piesa in forma de L si este crapata - a trebuit sa o infasor in leocoplast ca sa mai functioneze turometrul) - ceasul in sine (cel mai nasol dintre toate) Cel mai usor de verificat si, cred eu, cauza cea mai probabila a nefunctionarii sunt prinderile cablului si cablul in sine. O sa-ti pun si ceva poze mai tarziu, ca sa stii la ce sa te uiti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Horia_18 Postat Aprilie 24, 2007 Autor Share Postat Aprilie 24, 2007 turometrul este pe cablu asa k am verificat prinderea in ceas, si prinderea in motor, amndoua fiind intacte, mai trebuie sa verific cablul o sa ma apuc imediat sa vad si de el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Horia_18 Postat Aprilie 24, 2007 Autor Share Postat Aprilie 24, 2007 am verificat acum si este numa cablu rupt:), multumesc UciUci pt ajutor. se gaesc usor cabluri deastea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate