Sari la conținut

UciUci

Membru
  • Număr conținut

    117
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de UciUci

  1. salut, mai ai ceva din aprondere (CDI, bobina). Ma intereseaza si electromotorul (daca e functional) Am o problema la al meu si nu imi dau seama daca e de la una dintre ele ele sau nu. dupa ce mi e vorba de anuntul de dezmembrare de Husqvarna te610 pus de un_aiurit
  2. Sunt si eu interesat de un kit de ungere. Mai are cineva de vanzare vreunul? Multumesc
  3. Frumoase poze. Care ati fost pana la urma? Maked a fost cu voi? Si intrebarea de 100 de puncte... Mai faceti si cu mine o data traseul in jur de 1 octombrie?
  4. Stiu eu vre 3 baieti cu africane de 200 de kile (cu cauciucuri de cross pe ele) care ne fac de ras pe noi astia cu capre. Depinde de stiinta, vointa si.bineinteles de cauciucuri. Tot ce conteaza e bucuria iesirii la tras de fiare la coclau cu prietenii.
  5. Insanatosire grabnica si bine ca n-a fost ceva rupt.
  6. Si noi am impins la ele... Nici eu si George (cu KTM 690), care aveam crampoana cat de cat, la un moment dat, pe piatra uda si pamant a trebuit sa fim impinsi. La drujba mea, cel putin, crampoanele mai aveau doar 3-4 mm si a fost mai bine decat cu alea mixte - accelerai si statea motoru pe loc si pe iarba si pe piatra si noroi... si bineinteles, biciul ar fi fost bun.... Oricum, pacat ca husaberg-ul nu avea nici el crampoane si statea pe loc cand accelerai de ziceai ca are vreo problema cu ambreiajul .
  7. A fost o tura frumoasa si intradevar, inafara de un mic "eveniment", totul a fost cum trebuie sa fie in enduro - de la noroiala pana la impins la motoare si cazaturi. Eu, mai incapatanat de felul meu, am sperat ca se opreste repede ploaia si in loc sa pun combinezonul de ploaie, mi-am pus decat o geaca de ploaie pe sub armura. Bineinteles ca dupa vreo ora de torentiala am ajuns sa fac broaste in cizme de cat s-a scurs pe pantaloni, oricat ar fi ele de impermeabile. Oricum, in Campulung ne luase frigu pe toti. Eu am rezolvat-o cu combinezonul de ploaie pus peste celelalte haine ca sa fac condens, lucru care a functionat din primele 10 minute si am ajuns acasa ud, dar incalzit In concluzie, mai facem si data viitoare ... si poate cu cauciucuri mai cramponate.
  8. data trecuta cand am fost am facut un pitstop la kauflandul din targoviste sa mancam un mic ca sa avem energie. ne putem intalni tot acolo. e si un rompetrol de unde putem sa punem si benzina. E OK? Cat despre ora, pentru mine e ok, atata timp cat si George are timp sa ajunga. Din Bucuresti mai vine cineva? Sa stiu daca ma mai opresc in OMV sau nu. Oricum, nu am cum sa ajung la 8 in OMV. Cel mult 8:30. EU am plecat spre garaj. Mai verific odata forumul pentru update-uri inainte de a ma sui pe motor.
  9. S-ar putea sa ne prinda ploaia dar nu-i asta problema, ca o salopeta de ploaie poate sa care motoru. M-am uitat putin pe vreme si norii par sa nu fie prea grosi. In concluzie eu merg, daca mai am cu cine. George, tu cum stai?
  10. Deci, trezirea la 7 sa vedem cum e cu vremea. Ultima data cand am astepta la fel a fost de tipul "abord, abord, ploua rau.."
  11. Eu am rezervorul de 9 litri si mi-a ajuns pentru 180 de km de enduro. In cazul nostru, nu o sa facem mai mult de 50. Data trecuta am pus benzina in Targoviste si ne-a ajuns sa ne intoarcem inapoi la benzinarie. In principiu ne vedem la 8 in OMV. Cati suntem pana la urma?
  12. Salut, Eu am fost cu George anu trecut in toamna pe acolo si e foarte misto traseul. Cum vreau sa vin si eu, propun sa ne intalnim pe la 8 in benzinaria Lookoil de la capatul soselei chitila Daca aveti alte idei.... Florin
  13. Pana pune Cristi ceva poze mai de calitate, uite ceva poze facute sambata, cand am fost in parang, cu telefonul cu cam ce s-a intamplat acolo. Alain intre 2 stanci Alain si Alecu si Leo pe drumu de creasta in Parang Am un mic filmulet, dar nu merge sa-i fac upload. O sa incerc cu youtube-ul.
  14. UciUci

    Husqvarna TE 610

    Am o problema la drujba mea. Se incalzeste foarte tare si din cand in cand da afara apa (cred ca o fierbe) indiferent de turatie. De completat nu am mai completat decat cu apa distilata si pare ca nu mai face. Oricum, intrebarea era daca a mai patit-o vreunul dintre voi la fel si care ar fi rezolvarea - schimb doar termostatul sau si pompa de apa.
  15. UciUci

    Husqvarna TE 610

    Salut, Da-mi si mie te rog contactul mecanicului tau din alba iulia ca incerc de 2 sapt sa comand ceva piese la automobile bavaria si ala de acolo tot da vina pe catalogul electronic si nu mi le-a comandat inca. E mai rau decat la paneuro... Merci anticipat
  16. Reload la excursie sambata, 12 mai, cu variatii la iesirea din traseu daca sunt doritori de aventura (prin alt parau, daca nu gasim vreo poteca veche ca data trecuta).
  17. Scuze, M-am uitat la data din calculator si am uitat sa adaug 1 la 4 Maine in jur de 8 plec spre culmea Baiului. Pe la 10 ma intslnesc cu un prieten in sinaia. Intram in munte pe la busteni si iesim pe la Campina. Daca sunt doritori, dati de veste si facem cumva sa ne intalnim.
  18. Din pacate weekendu asta plec la bai la Bulgari (Chiflik). Poate weekendu urmator. Sambata (4 oct) e cineva doritor de excursie? Cica vremea tine cu noi.
  19. Hop si eu cu o relatare de la fata locului Locatia merita din plin. Eu nu am gasit inca un loc asemanator la noi in tara. Drumurile bulgaresti sunt destul de goale, asa ca nu o sa aveti vreo problema sa ajungeti rapid Eu sunt aici de sambata. Ar trebui sa va faceti rezervare, ca e cam plin in weekend. Piscina e mare si aveti loc sa va destrabalati. Uite si niste poze drept marturie. distractie placuta
  20. Vad ca iar suntem singuri. Deci, maine pe la 9-9:30 ne vedem in lookoil de pe sos chitilei. Oricum, vorbim la telefon maine dimineata. Sper sa nu ne ploua prea rau. Oricum iau cu mine combinezonul de ploaie.
  21. So, Ce facem? Iar se anunta vreme rea in weekend (scade temperatura si sunt conditii de burnita). Asteptam pana maine dimineata sa vedem cum e vremea si daca e sadisfacatoare, mergem sau o amanam din nou. Din cate vad, e frumos in timpul saptamanii si urat in weekend. Eu as vrea sa merg, chiar daca soarele nu o sa apara, dar nu merg singur. Dati un semn care vrea sa mearga. Daca ne strangem si vremea tine cu noi cat de cat, as zice sa plecam maine dimineata.
  22. Dupa cum se vede nu prea mai putem merge weekendul asta. O lasam pe saptamana viitoare cand se anunta 15 grade si soare. Noi mergem pe motoare pana acolo, cu plecarea in jurul orei 8:30 din benzinaria Lookoil de la capatul soselei chitila. In privinta zilei, hotaram pe joi sau vineri in functie de preferintele fiecaruia.
  23. Salutari, Are cineva chef de un traseu duminica pana la cabana Leaota. Dupa cum spuneam, drumul e mult mai interesant dupa ce a plouat...
  24. UciUci

    Husqvarna TE 610

    De unde ai luat tu piesele de care ai avut nevoie?
×
×
  • Creează nouă...