claudiuro Postat Aprilie 23, 2007 Share Postat Aprilie 23, 2007 Are cineva un ambielaj de MZ Ts 125 sau chiar un motor intreg pt o astfel de motocicleta? Eu m-am tot uitat prin zona mea dar nu prea am gasit sau ce am gasit cereau niste preturi enorme. Netu ii ultima solutie!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Aprilie 23, 2007 Share Postat Aprilie 23, 2007 Eu m-am tot uitat prin zona mea Si care ar fi de fapt zona ta, daca nu sunt indiscret? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dixi Postat Aprilie 23, 2007 Share Postat Aprilie 23, 2007 Si care ar fi de fapt zona ta, daca nu sunt indiscret? Este treaba lui,ce te bagi tu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claudiuro Postat Aprilie 24, 2007 Autor Share Postat Aprilie 24, 2007 Este treaba lui,ce te bagi tu? Judetul Mures ,mai precis Sighisoara, frumosilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate