old_scorpion Postat Aprilie 23, 2007 Share Postat Aprilie 23, 2007 asa cum ne-am propus,duminica a facut o iesire pana la Bran(pe DN1 pana la Predeal,apoi Rasnov si Bran,cu prelungire pana la un popas din Cheile Rasnoavei...intoarcerea pe Sacele,Cheia) vremea a fost minunata(la intoarcere unii insa au cam inghetat pe serpentinele de la Cheia)...iar compania la SUPERLATIV (desi eram atat de diversi in ce priveste capacitatea cilindrica,de la 250 la 1400) am pus cateva din poze,cei care le doresc pe toate au in profil adresa mea de mess... P.S.si ca sa ma laud si eu putin...AM SCOS-O PE BOBOCEL LA PLIMBAREEEEEEEEEEEEEEE primul ei drum,si s-a comportat excelent..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
carstoc Postat Aprilie 23, 2007 Share Postat Aprilie 23, 2007 Vin si eu cu cateva poze. Ce pot sa spun... a fost misto rau de tot. Mai vreau serpentine [attachmentid=176321] Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_d31 Postat Aprilie 24, 2007 Share Postat Aprilie 24, 2007 Is beton pozele!!! De abia astept si io sa particip la o chestie de asta da deocamdata de abia am luat carnetul pentru A (mai exact ieri). Oricum BETON iesirea voastra. La cat mai multe.....iesiri si poze:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih77ro Postat Aprilie 24, 2007 Share Postat Aprilie 24, 2007 frumoase poze dar nu ti-am vazut noua "papusa" ai tinut-o ascunsa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
old_scorpion Postat Aprilie 24, 2007 Autor Share Postat Aprilie 24, 2007 (editat) frumoase poze dar nu ti-am vazut noua "papusa" ai tinut-o ascunsa? modestia bat-o vina ! ...o poza in care sunt una langa cealalta,cu virago juniorul,cu gsxf-ul seniorul si in poza asta stau tot una langa alta Editat Aprilie 24, 2007 de old_scorpion Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cataBOSSiawa Postat Aprilie 26, 2007 Share Postat Aprilie 26, 2007 pacat ce s`a intamplat cu edy !!oricum din cate am inteles a fost suuuperrrrrrrrrrr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate