SRAD Postat Iulie 29, 2004 Share Postat Iulie 29, 2004 In momentul asta sunt 400 de motociclete si vor mai veni de peste tot! Din Romania, deocamdata, e decat Silviu "URSU" da la Gloria Brotherhood. Pe curand! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRAD Postat Iulie 29, 2004 Autor Share Postat Iulie 29, 2004 alta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat Iulie 29, 2004 Share Postat Iulie 29, 2004 Ursule, tine-mi loc de cort ca imediat ce-mi scot pasaportul am plecat spre voi.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MIB Postat August 2, 2004 Share Postat August 2, 2004 XXXXXX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
U R S U Postat August 2, 2004 Share Postat August 2, 2004 EXTRAORDINAR !!! Ati ratat! Boris az sam o duma. Vsi4ko e OK! Shte si vidim! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate