arcgotic Postat Aprilie 24, 2007 Share Postat Aprilie 24, 2007 Salutare! Anul asta in iarna am cumparat primul meu motor/autovehicul, am zis ca mai bine dau banii pe motor decat pe masina asa ca am cautat si am luat ce imi place mai mult, una ushoara ce sami aduca aminte de mountainbike dar sa fie suparata rau, un supermoto ktm, din '98. Modelu sxc de 134kg, de o singura persoana 600cc. Zilele astea iau permisul sper, si o sa ne vedem sanatosi la Arc. Pana atunci aveti grija de voi si Have fun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pistolaru Postat Aprilie 24, 2007 Share Postat Aprilie 24, 2007 Super-para tare capra! Te dai cu ea peste tot, n-ai treaba nici in oras. Tare de tare. P.S. Schimba-i lantu ca e dus. Daca zalele se aranjaza intr-o forma nefireasca, cu "adunaturi", inseamna ca lantu e gata. Iti trebuie obligatoriu si cauciucuri. Ala spate e deja slick, nu te risca, mai ales ca incepator (incepatoare?). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arcgotic Postat Aprilie 24, 2007 Autor Share Postat Aprilie 24, 2007 Pe spate am luat un Pireli Diablo nou, tre sal schimb pe cel existent, dar cum mam dat pe coclauri pana acuma am zis ca nare sens.. Cu lantul e mai problematica treaba, nu prea am $$$ de lantz+foaie spate+foaie fatza.... Pe moto e sotia mea Have fun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GoKart Postat Mai 18, 2007 Share Postat Mai 18, 2007 Ar trebui cel putin sa incerci sa ungi lantul...ala e perfect uscat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RougeDart Postat Martie 16, 2008 Share Postat Martie 16, 2008 Da si mie add pe mess....cred ca avem exact acelasi model de moto....sa vb umpic despre ele....ples_catalin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Biggy_Cbr125 Postat Martie 16, 2008 Share Postat Martie 16, 2008 frumos motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate