Vizitator iuiu Postat Aprilie 24, 2007 Share Postat Aprilie 24, 2007 Salutare. Am si eu un Scuter Aprilia SR50 ... si va intreb pe voi ca profesionisti....ce ash putea sa fac la el...ca sa am viteza mai mare ca 80 cat am acuma.. sprint deloc nu am...dar la drum lung ajung la 80-90km/h .. . Multumesc pt ajutor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Aprilie 24, 2007 Share Postat Aprilie 24, 2007 Salutare. Am si eu un Scuter Aprilia SR50 ... si va intreb pe voi ca profesionisti....ce ash putea sa fac la el...ca sa am viteza mai mare ca 80 cat am acuma.. sprint deloc nu am...dar la drum lung ajung la 80-90km/h .. . Multumesc pt ajutor De exemplu puteai sa citesti celelalte topicuri (tuning,service,discutii) unde scrie CLAR ce poti face Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator iuiu Postat Aprilie 24, 2007 Share Postat Aprilie 24, 2007 Reverse, sincer m`am uitat pe forum da nu am gasit ce caut eu..sau nu stiu eu unde sa ma uit..daca se poate sa imi dati un link mai exact.sau...raspunsul...va multumesc frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat Aprilie 24, 2007 Share Postat Aprilie 24, 2007 Reverse, sincer m`am uitat pe forum da nu am gasit ce caut eu..sau nu stiu eu unde sa ma uit..daca se poate sa imi dati un link mai exact.sau...raspunsul...va multumesc frumos Pai: o toba sport(zx, sau geanneli) un set polini, sau malossi jos limitatoarele un carb sport si un arc rosu:D si 120-le e al tau!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crettz Postat Aprilie 24, 2007 Share Postat Aprilie 24, 2007 "Carb sport" ar presupune un Dell'Orto de 17.5, 19 respectiv 21mm, iar cu arcul rosu te referi la cel de la ambreaj? fi'i si tu mai explicit daca tot vrei sa fie un sfat calumea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maryus Postat Aprilie 24, 2007 Share Postat Aprilie 24, 2007 (editat) set polini de 70cc pt racire cu apa si toba malossi la www.scuterul.eu Editat Aprilie 24, 2007 de maryus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator iuiu Postat Aprilie 25, 2007 Share Postat Aprilie 25, 2007 Am inteles din ce ati spus voi mai sus limitatoarele...da nu stiu daca am asa ceva:).. si polini daca imi puteti explica mai bine..ce sunt alea:) si in legatura cu limitatoarele..unde pot sa vad daca am sau nu .. multumesc mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Aprilie 25, 2007 Share Postat Aprilie 25, 2007 Am inteles din ce ati spus voi mai sus limitatoarele...da nu stiu daca am asa ceva:).. si polini daca imi puteti explica mai bine..ce sunt alea:) si in legatura cu limitatoarele..unde pot sa vad daca am sau nu .. multumesc mult La 80-90km/h la 49cmc n-ai limitatoare! Singurul "limitator" este capacitatea cilindrica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate