fox Postat August 1, 2004 Share Postat August 1, 2004 La stiri am vazut ca in urma unei demonstratii a avut loc un accident in urma caruia accidentatul si-a pierdut viata...........stie cineva mai multe ?????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduTheOne Postat August 1, 2004 Share Postat August 1, 2004 Salut, Din ce am inteles eu, este vorba de un motociclist ungur. Era aici impreuna cu niste prieteni si participa la o manifestare in urma careia urmau sa se stringa bani pentru tratarea unui pusti grav bolnav. A incercat sa faca nu stiu ce draq de cascadorie, a cazut si s-a ranit grav, l-a luat salvarea dar nu l-au mai putut salva. Demonstratia s-a ncheiat imediat dupa asta, cica se strinsesera de-abia 2% din banii de care avea nevoie ala mic pentru operatie. Pacat. Radu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mike Postat August 2, 2004 Share Postat August 2, 2004 rip prietenii cu care venise din ungaria au avut o atitudine demna de toata cinstea. erau impacati cu gandul ca prietenul lor numai este printre ei si-si doreau ca acesta sa nu fi murit degeaba, adica sperau sa reuseasca sa stranga banii pentru copilul roman bolnav de leucemie. PS. daca se va face o cheta in acest scop, va rog sa postati si pe aici ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Avent Postat August 2, 2004 Share Postat August 2, 2004 Cauza accidentului a fost o groapa in astfalt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat August 2, 2004 Share Postat August 2, 2004 Cauza accidentului a fost o groapa in astfalt. "asfalt". naspa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate