Vizitator Auxois Postat August 1, 2004 Share Postat August 1, 2004 Am si eu nevoie de cartea tehnica a Minskului. Se ofera recompensa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morarugeorge Postat August 7, 2004 Share Postat August 7, 2004 am yo un manual de minsk in rusa si traducerea in romana daca vrei suna-ma si ti-l dau sa-l xeroxezi 0723695915 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
young rider Postat August 10, 2004 Share Postat August 10, 2004 SAlut!!! potzi sa mi-l dai shi mie te rog...??? O sa te sun sa vb de unde eshti??? Multumesc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
young rider Postat August 10, 2004 Share Postat August 10, 2004 raspunde-mi shi mie te rog.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Auxois Postat August 10, 2004 Share Postat August 10, 2004 Young Rider, suna la nr. de tel de deasupra. Nici eu nu am luat-o pana acum, ca am fost f f ocupat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate