gabi18051991 Postat Aprilie 29, 2007 Share Postat Aprilie 29, 2007 Salut.Sambata am fost la salon si mi-a placut la nebunie modelu.Chiar daca unii spun ca nu are destula putere.Dar eu cred ca e bun pentru mine mai ales ca nu am iesit in tarfic pana acum cu scuteru.As dori si eu niste pareri,cate modele sunt in romania cat de bune sunt motoarele.Si ce e bun la el e pretul scazut,deci am sa pot sa-l yau de nou.Multumesc anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AndreiXp Postat Aprilie 29, 2007 Share Postat Aprilie 29, 2007 Salut... Din cate am inteles eu, motocicleta inca nu este omologata... Se pare ca la sfarsitul lui Mai va fi disponibila... Mai mult de atat nu prea stiu cum sa te ajut.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi18051991 Postat Aprilie 29, 2007 Autor Share Postat Aprilie 29, 2007 (editat) poi e bine ca pe atunci am sa-mi iau si eu motor.dar vreau sa-mi fac o opinie despre fiecare motor in parte. imi cer scuze administratorului acum am vazut ca mai era o tema identica. Editat Aprilie 29, 2007 de gabi18051991 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate