Sari la conținut

gabi18051991

Membru
  • Număr conținut

    199
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Ploiesti, Bucuresti
  • Carnet moto din
    2008
  • Motocicleta
    BMW R1250 RT
  • Numar Moto
    PH-xx-xxx
  • Club
    --

Informații profil

  • Motociclete detinute
    BMW R1200 GS Adventure, Harley-Davidson Electra Glide Classic, Yamaha FJR 1300, Yamaha FZ6N, Kymco Super 8

Vizitatori Recenți Profil

1.006 citiri profil

gabi18051991's Achievements

  1. Salutare, Urmaresc modelul încă de la lansarea de la eicma. Eu as vrea sa îl iau sa fac cât mai multe secțiuni din TET, mers fără pasager. Am vorbit cu cei de la CFMoto si parca mi-au spus ca undeva în Martie/Aprilie trebuie sa vina. Acum aștept si un review din Europa/Australia sa vad ceva impresii. Legat de CFMoto România, are cineva ceva impresii despre ei? A lucrat bine cu o anumită persoana de acolo?
  2. Salutare, A fost liber astazi, foarte multi motociclisti straini.
  3. Salutare, Vrea cineva sa meargă mâine? Plecarea de dimineață, 6:30-7.
  4. Salut, Încearcă la Ex-Ta Auto pentru recondiționat, asta dacă ai problema la ele pe partea de piele. https://www.facebook.com/extaauto/?locale=ro_RO
  5. Motorul mai ok la K, in special cuplu, si cum se simte. Motocicleta e mai dinamica, se simte mult mai ok pe curbe, si eu am mers cu GTL, banuiesc ca GT-ul este si mai ok. Aceste aspecte sunt cele mai importante, ca daca intram in chestii de finete, FJR-ul este si mai in spate. FJR-ul e ok pana in 7000-8000€, dupa eu zic ca sunt variante mai ok.
  6. Cum am spus, cu banii de FJR Gen 3 mai bine un K1600. Dar dacă se uita la FJR Gen2, mai bine rămâne pe FJR fără sa facă efortul financiar către K1600.
  7. Salut, Am avut FJR Gen2 și ce a spus Adrian este adevarat. Unde FJR-ul sta mai prost este la virajele tip ac de par (ex: Cheia), dar în rest eu nu am avut simțit ca nu poate sa ia un viraj(ex: Târgul Secuiesc - Focșani o plăcere). Am mers pe RT, 1200 Non-LC și LC, pentru mine unul partea de vibrații este un mare NU, aici vorbesc strict în comparație cu FJR-ul. În rest totul ok, dar cum spune și Adrian sunt anumite probleme de fiabilitate, cum nu am avut nu pot sa mă pronunt, dar asta se aude despre ele. Pentru mine unul dacă aș cumpara un BMW sh, aș lua doar unul cu un istoric complet. Dacă vrei sa ramai la BMW, vezi K1600GT/GTL, peste FJR. Am mers cu modelul 2022, nu am găsit un minus la acel GTL. Aici ai doar diferența de bani fata de FJR, dacă ai buget de FJR cu suspensie adaptiva, atunci cumpara K1600. Dacă ai buget de Gen1 sau Gen2, diferența între modele nu este așa mare încât sa justifice diferența de preț. În sensul ca FJR-ul Gen2 face 70% din ce face K1600.
  8. Salutare, Cum vremea încă se anunță frumoasa, este cineva interesat de o plecare pe 28 dimineață și întoarcere pe 30?
  9. Salut, Multumesc. A fost liber, asa cum a spus September, la vama pentru noi este lejer. Se lucreaza aproape de Veliko, pe mine unu nu m-a incurcat, dar in wk cred ca nu o sa mai fie la fel. O zi frumoasa.
  10. Salutare, Am maine o zi libera și aș vrea sa ies la o tura pana în Veliko pentru masa de prânz. Dacă mai este cineva liber și dorește, va aștept cu drag. Eu plec din Ploiești, desigur putem sa ne sincronizăm și sa ne întâlnim undeva la ieșire din Bucuresti.
  11. Salutare, Am transportat cu Adrian un automobil din Belgia, totul a fost ok. Recomand!
  12. gabi18051991

    X-LITE - Discutii Generale

    Multumesc pentru info. Nu vreau sa o cumpar fara sa probez, mai ales la modelul asta, din ce am inteles intre versiunea normala si cea de carbon difera forma buretilor.
  13. gabi18051991

    X-LITE - Discutii Generale

    Salut, Cred ca e procedura mai veche, probezi sa vezi cum e si te decizi daca cumperi.
  14. gabi18051991

    X-LITE - Discutii Generale

    Salut, Are cineva o idee unde pot sa probez un x lite 1004 marimea L? Zona: Bucuresti/Ploiesti/Brasov
  15. Imi caut o geaca de vara, cat mai mult mesh. Am vazut la ei pe site o geaca de vara la un pret super decent dar doar pe negru, i-am contactat pentru a intreba daca au si culori deschise, din pacate nu. Pentru discutia cu Vishal nota 10, mi-a prezentat magazinul si ideea din spatele brandului, il recomand cu placere.
×
×
  • Creează nouă...