Vizitator iuiu Postat Aprilie 30, 2007 Share Postat Aprilie 30, 2007 Salutare, Ce fel de role sa imi pun la Aprilia SR50 ... nu am deloc sprint dar la drum lung se "intinde" prind la 80-9-km/h, Vreau sa am si viteza si sprint ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sica_sibiu Postat Aprilie 30, 2007 Share Postat Aprilie 30, 2007 sal , cautatzi modelu ..si vezi acolo.. role_variator_RMS.pdf role_variator_RMS.pdf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator iuiu Postat Aprilie 30, 2007 Share Postat Aprilie 30, 2007 Iti multumesc foarte mult sica_sibiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maryus Postat Aprilie 30, 2007 Share Postat Aprilie 30, 2007 am role de 5 grame dc te ajuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crettz Postat Mai 1, 2007 Share Postat Mai 1, 2007 Iti trebuie role 12x15(DxL) gramaju ti'l alegi singur...unu care iti place tie da cel mai potrivit(recomandat si de producator) ar fi 6.5gr. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator iuiu Postat Mai 1, 2007 Share Postat Mai 1, 2007 Iti trebuie role 12x15(DxL) gramaju ti'l alegi singur...unu care iti place tie da cel mai potrivit(recomandat si de producator) ar fi 6.5gr. Ms mult...acuma tot caut pe internet o firma care are role ... sper sa gasesc una care trimite prin posta cu sistem ramburs..ms mult de info Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate