U R S U Postat August 5, 2004 Share Postat August 5, 2004 ... Suntem impreuna de 4 sezoane! ... E stilul meu! ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat August 5, 2004 Share Postat August 5, 2004 Pai si cu asta ce mai e? Tradare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
U R S U Postat Septembrie 23, 2004 Autor Share Postat Septembrie 23, 2004 Nu e tradare! ... Vezi tu .. Roscata e cam ... plinuta ... in timp ce aia ... vezi ce supla e?!?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat Septembrie 23, 2004 Share Postat Septembrie 23, 2004 Nu e tradare! ... Vezi tu .. Roscata e cam ... plinuta ... in timp ce aia ... vezi ce supla e?!?!? E prea supla ma, nu are... piept deloc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
U R S U Postat Decembrie 1, 2005 Autor Share Postat Decembrie 1, 2005 BRE ! ... Imi pare rau din mai multe motive, din care 2 sunt: Am venit cam tarziu cu notificarea si a 2-a este ca m-am despartit de roscata mea, asa ca noul barbat este indreptatit sa scrie despre ea! ... Sa va fie bine !!! ... P.S.Nu va speriati, nu sunt singur, am 2 asiatice si o rusoaica acum! ) INIMA SUS ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate