nuka Postat Mai 1, 2007 Share Postat Mai 1, 2007 Salut! Daca vreunul dintre voi are un CBR 600 sau 900, rosu cu alb, peste 1999, il rog frumos sa imi dea PM cu un nume si un numar de telefon, am nevoie de niste informatii. Nu stiu exact despre ce este vorba, un prieten de-al meu are nevoie de ajutor, si cauta neaparat un posesor de CBR ROSU CU ALB. Deci, ca sa nu lungim aiurea topicul, mai ales ca sunt multe povestiri de prin excursiile din perioada care tocmai a trecut, astept Pm-urile respective. Imi pare rau ca nu dau mai multe detalii, dar chiar nu stiu despre ce e vorba. Sar'naaaa!!! PS: e la service pentru ca presupun ca e vorma de ceva de genul, dar nu pot garanta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nuka Postat Mai 2, 2007 Autor Share Postat Mai 2, 2007 Nu s-a vazut, sau nu mai sunt posesori de CBR rosu cu alb in Bucuresti??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladdiac Postat Mai 5, 2007 Share Postat Mai 5, 2007 Nu s-a vazut, sau nu mai sunt posesori de CBR rosu cu alb in Bucuresti??? In galati eu dar are alb, rosu si negru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate