red Postat Mai 2, 2007 Share Postat Mai 2, 2007 Cine are o piulita m18 cu pas fin? Este piulita care fixeaza pinionul de atac pe canelurile arborelui din cutia de viteze. Aproape toate modelele de 600 si 100(yamaha fzr, yamaha r6, aprilia rsv, yamaha fazer etc) folosesc dimensiunea asta. Am facut comanda de una dar dureaza un pic mai mult asa ca va rog, cine are si ma poate ajuta, contra cost bineinteles, va avea parte si de multa . Astept PM. Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Mai 2, 2007 Share Postat Mai 2, 2007 Cauta un strungar si in trei minute iti face piulita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
red Postat Mai 3, 2007 Autor Share Postat Mai 3, 2007 (editat) Stie cineva un atelier bun in Bucuresti? Editat Mai 3, 2007 de red Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shorty Postat Mai 3, 2007 Share Postat Mai 3, 2007 Un prieten si-a facut pe Bd. Iuliu Maniu, in spate la BGS o piulita exact pt asta (nu mai stiu dimensiunile). Acolo e service-ul de la MyMoto (sau Moto Adventure, nu mai stiu sigur) si in aceeasi hala cu ei sunt niste strunguri. Te duci intr-o dimineata cu mototrul, iti ia dimensiunile, pasul filetului, etc si cam intr-o zi-doua e gata. El a dat 30 ron pe ea. Sper sa te ajute Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
red Postat Mai 3, 2007 Autor Share Postat Mai 3, 2007 Un prieten si-a facut pe Bd. Iuliu Maniu, in spate la BGS o piulita exact pt asta (nu mai stiu dimensiunile). Acolo e service-ul de la MyMoto (sau Moto Adventure, nu mai stiu sigur) si in aceeasi hala cu ei sunt niste strunguri. Te duci intr-o dimineata cu mototrul, iti ia dimensiunile, pasul filetului, etc si cam intr-o zi-doua e gata. El a dat 30 ron pe ea. Sper sa te ajute Multumesc frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate