Motzoi Postat Mai 4, 2007 Share Postat Mai 4, 2007 Unde gasesc piese de Cagiva Mito..va rog este urgent...cei care stiti, dati-mi o mana de ajutor!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B. K. Postat Mai 4, 2007 Share Postat Mai 4, 2007 e-bay eu mi-am luat setul de la un magazin de piese din UK prin cineva In tara nu vei gasi sau daca gasesti vor fi la preturi f mari Vezi ca sunt multi pe forum care aduc de pe e-bay... De ce piese ai nevoie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motzoi Postat Mai 5, 2007 Autor Share Postat Mai 5, 2007 e-bay eu mi-am luat setul de la un magazin de piese din UK prin cineva In tara nu vei gasi sau daca gasesti vor fi la preturi f mari Vezi ca sunt multi pe forum care aduc de pe e-bay... De ce piese ai nevoie? nu stiu sigur..s-ar putea ori segmenti. ori boltu sus, ori colivia...nu stiu sigur..oricum multumesc...am gasit o solutie daca ar fi.Am pe cineva care sta in italia...deci s-ar putea sa gaseasca imediat...Eu cred ca mai merge si asa, pentru ca nu se aude decat o vibratie cand accelerez...idiotu ala dinainte i-a dat in gat sanatos si acum a cam cedat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B. K. Postat Mai 5, 2007 Share Postat Mai 5, 2007 Eu zic sa desfaci cat mai repede cilindrul sa vezi ce e acolo,pentru ca daca ti s-a sfaramat ceva distrugi tot setul,si e cam scump ~200 E (MITAKA,nici macar original).Daca mergi cu ea asa cu probleme la un moment dat o sa iti cedeze,si e pacat sa astepti.Mie mi s-a spart pistonul dar am avut noroc ca nu s-a zgariat camasa,ca altfel ma mai faceam de 100 E,si oricum a trebuit sa desfac TOT motorul ca sa curat resturile de piston...deci incearca sa vezi ce e acolo ca sa n-ai surprize mai tarziu... Bafta multa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motzoi Postat Mai 6, 2007 Autor Share Postat Mai 6, 2007 Eu zic sa desfaci cat mai repede cilindrul sa vezi ce e acolo,pentru ca daca ti s-a sfaramat ceva distrugi tot setul,si e cam scump ~200 E (MITAKA,nici macar original).Daca mergi cu ea asa cu probleme la un moment dat o sa iti cedeze,si e pacat sa astepti.Mie mi s-a spart pistonul dar am avut noroc ca nu s-a zgariat camasa,ca altfel ma mai faceam de 100 E,si oricum a trebuit sa desfac TOT motorul ca sa curat resturile de piston...deci incearca sa vezi ce e acolo ca sa n-ai surprize mai tarziu... Bafta multa! O sa ma duc la un mecanic pe care il stiu eu sa vada ce si cum..multumesc mult oricum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B. K. Postat Mai 10, 2007 Share Postat Mai 10, 2007 Ai aflat care e problema? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Mai 10, 2007 Share Postat Mai 10, 2007 Ai aflat care e problema? problema este EL. are senzatia ca totul este stricat si ca nu-i merge nimic...un fel de bolnav intruchipat , lasa-l. Bai motoi , ai schimbat tot ce se putea la motoru ala in 6000 km ...dupa ce ca e si limitat si tu mergi cu 60 la ora mai si senzatia ca e stricat.stai tu calm ca n-are nimic motorul,nu mai fi panicat asa !!!stiu 3 mito-uri , niciunu limitat si toate peste 6000 km mersi numai in forja si nu au absolut nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B. K. Postat Mai 10, 2007 Share Postat Mai 10, 2007 si eu stiu unu mers in forja vreo luna pana i-a zburat pistonul dar are motiv ca are ceva km si nu se stie cum a mers fostul proprietar,faza naspa e ca e al meu oricum daca mergi sub power valva n-ai treaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate