rock_angel Postat Mai 5, 2007 Share Postat Mai 5, 2007 sal!! vreau sami cumpar un rieju paseo 50 si as vrea sa stiu dak e alegerea corecta...............nici nu prea am bani PS:asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nightmare_cristy Postat Mai 5, 2007 Share Postat Mai 5, 2007 (editat) Daca te uitai putin pe prima pagina gaseai un topic despre rieju. Ca sa nu mai zic de cele nshpe mii de topicuri cu intrebari de genu' asta. Si ca sa nu fiu off-topic parerea mea e sa-ti iei ceva in 2 timpi pt ca dupa un timp (scurt) te plictisesti se viteza astronomica de aprox. 65 km/h si o sa vrei mai mult. Bafta la alegere Editat Mai 5, 2007 de nightmare_cristy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rock_angel Postat Mai 5, 2007 Autor Share Postat Mai 5, 2007 mrs...............un magnet city crezi k ar fi bun?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator iuiu Postat Mai 5, 2007 Share Postat Mai 5, 2007 mrs...............un magnet city crezi k ar fi bun?? Incearca sa cauti pe www.datapart.de posibil sa gasesti acolo...eu multe mi-am comandat de acolo...si erau.. si sunt:D bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nightmare_cristy Postat Mai 5, 2007 Share Postat Mai 5, 2007 (editat) Sincer intre rieju si magnet city as alege magnetul din doua motive: Motor in 2 timpi=>putere mai mare si al doilea motiv ar fi marimea. Magnetul e destul de mare si mult mai mare in comparatie cu rieju. Rieju d-asta n-am vazut in realitate, dar am vazut un first bike cu acelasi design. Am si mers pe el si mi s-a parut super incomod (eu fiind obisnuit cu giganticul meu care cred ca e cel mai mare intre cele de 50 ) Editat Mai 5, 2007 de nightmare_cristy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate