Sari la conținut

rock_angel

Membru
  • Număr conținut

    255
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de rock_angel

  1. Salutare! Ai cumva si viziera (fumurie/iridium) pentru Airoh Valor (se potriveste si de la St/Spark)? Merci anticipat!
  2. Am reinviat si eu un F4i cu regulatorul cumparat de la @JAGI Motocicleta functioneaza perfect, 14,6 V la ralanti, all good. Recomand!
  3. http://olx.ro/oferta/vand-schimb-mtb-ns-suburban-ID65OPq.html Se vinde jucaria
  4. Salut! Multumesc,dar s-a rezolvat pana la urma
  5. A fost prima persoana pe care am contactat-o,dar este plecat.
  6. Caut URGENT (!!) mecanic moto in Ploiesti maine (sambata) pentru verificarea unei motociclete Aruncati aici niste date de contact in cazul in care cunoasteti pe cineva sau sunteti mecanic(i). Multumesc anticipat!
  7. Bmw F650 (stiu,nu e naked) O gasesti pe la 1000-1300€,nu te omoara la consum,suna ok(din punctul meu de vedere) si are destula putere
  8. Se vinde frumusetea asta: /index.php?/topic/720536-honda-shadow-125/
  9. Honda Cbr 125 este fiabila,dar eu mi-as lua Yamaha R125 in locul tau (arata mai bine,e tot 4T deci nu trebuie sa iti faci griji in privinta consumului/fiabilitatii) P.S: e mult mai fun o jucarie in genul xt-ului
  10. Piaggio Fly este un scuter foarte fiabil 50 cc,4 timpi,n-ai stres cu el:)
  11. ce oameni...dupa ce ca e moca mai faceti si figuri..
  12. rock_angel

    Yamaha r6 :X

    da. (ma refer la RS,nu la SR!)
  13. rock_angel

    Yamaha r6 :X

    nu stiu ce role si ce variator ai schimbat la RS ca nu are asa ceva..
  14. rock_angel

    Iubita mea ... :)

    esti smardoi?) iti dau un sfat:lasa-i sa vorbeasca,nu ii baga in seama(sunt multe persoane de genu' pe forumu' asta...n-are rost sa te certi cu ei)
  15. rock_angel

    Iubita mea ... :)

    lasa-ma sa te fac sa intelegi..nu atingi 100 km/h cu ea decat daca o arunci de pe bloc...viteza reala este mult mai mica intra pe scuteristi.ro...gasesti acolo si cateva tutoriale (schimbare set motor,reglare supape,etc)
  16. rock_angel

    Iubita mea ... :)

    Nu atingi 110 km/h reali cu jucaria asta Fa scoala de soferi(AM sau A1) ca sa nu mai stai cu morcovu' in poponeata,ia-ti un echipament serios si schimba consumabilele la timp. Din cate stiu eu,motoarele astea de pe modelul Curier sunt destul de fiabile,dar trebuie sa ii schimbi uleiul la timp si sa nu forjezi jucaria
  17. recomand Advantix...nu lua Frontline ca e o porcarie
  18. Oferte la Lidl incepand cu 25 aprilie: http://www.lidl.ro/cps/rde/xchg/SID-66F86262-7273F410/lidl_ro/hs.xsl/offerdate.htm?offerdate=18337
  19. eu am desfacut un set de la un Malaguti F12 si avea pistonul facut varza(doar segmentii mai tineau bucatile impreuna),dar mergea referitor la problema rs-ului...am patit si eu ceva asemanator si problema era de la carburator/fisa (la o cagiva supercity)
  20. toate actele sunt necesare indiferent de zona in care este inmatriculat scuterul (ca prin sate il inmatriculezi cu un contract de vanzare-cumparare e partea a2-a)
  21. eu ti-as recomanda un UMF Hardy sunt destul de ieftine(anul trecut aveau oferta la dkbike la un hardy...era 18-19 milioane parca),sunt masive si rezistente saaaau...iti poti face un bike pe piese (dar te va costa mai mult)
  22. trebuie sa ai minim 15 ani si 9 luni ca sa te poti inscrie la scoala de soferi(pt. AM sau A1) si permisu' in sine il poti lua doar dupa ce faci 16 ani. eu recomand sa iti iei A1:)
  23. Te felicit pt. ce ai facut pana acum la motocicleta Sunt curios cum va arata la final... Referitor la vopsit in camp electrostatic..am gasit un pistol care nu are nevoie de compresor (pt. hobby eu zic ca e mai mult decat ok) la un pret bun(pm daca vrei linkul)...dezavantajul e ca iti trebuie un cuptor separat (pt. ca,evident..nu poti folosi acelasi cuptor pe care il folosesti pt. mancare)
×
×
  • Creează nouă...