ford focus Postat Mai 5, 2007 Share Postat Mai 5, 2007 Caut un mecanic sa-mi schimbe si mie simeringurile de ulei de la furca fata la un Suzuki VX, daca stiti va rog sa-mi dati si mie un semn ( ID, adresa, tel, ) Va multumesc !!!! Am primit un ID ,, dragonu ,, am cautat de am ametit dar nu am gasit, o fi fost gresit ???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motororult Postat Mai 5, 2007 Share Postat Mai 5, 2007 Caut un mecanic sa-mi schimbe si mie simeringurile de ulei de la furca fata la un Suzuki VX, daca stiti va rog sa-mi dati si mie un semn ( ID, adresa, tel, ) Va multumesc !!!! Am primit un ID ,, dragonu ,, am cautat de am ametit dar nu am gasit, o fi fost gresit ???? Off T. tu daca crezi ca un mecanic sta langa calculator........ On T. unu de Oradea e bun? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ford focus Postat Mai 7, 2007 Autor Share Postat Mai 7, 2007 Off T. tu daca crezi ca un mecanic sta langa calculator........ On T. unu de Oradea e bun? Scuze !!! am uitat sa precizez, ,,numai in Bucuresti ,, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan-Andrei Postat Mai 8, 2007 Share Postat Mai 8, 2007 Sa inteleg ca tu vrei un mecanic rapid, bun si ieftin... Pai iti spun eu din experienta: vrei imposibilul, omule. Daca vrei rapid si bun, iti spun ca o sa te coste mai mult. Daca vrei ieftin, o sa te tina mult si s-ar putea sa mai ai si surprize. Incearca Racetek Garage, Tanga Moteurs si Bardak Motors. Le gasesti pe forum. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ktm_geo Postat Mai 8, 2007 Share Postat Mai 8, 2007 daca vi pana la slatina- ieftin bun si rapid Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draku Postat Mai 8, 2007 Share Postat Mai 8, 2007 vezi aici: /index.php?showtopic=86764 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Mai 8, 2007 Share Postat Mai 8, 2007 Daca vii cu simeringurile si uleiul: 100ron la samuraiders 0728 263 246 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ford focus Postat Mai 11, 2007 Autor Share Postat Mai 11, 2007 Sa inteleg ca tu vrei un mecanic rapid, bun si ieftin... Pai iti spun eu din experienta: vrei imposibilul, omule. Daca vrei rapid si bun, iti spun ca o sa te coste mai mult. Daca vrei ieftin, o sa te tina mult si s-ar putea sa mai ai si surprize. Incearca Racetek Garage, Tanga Moteurs si Bardak Motors. Le gasesti pe forum. Bafta! MERSI !!!! daca vi pana la slatina- ieftin bun si rapid Mersi !!! mai departe nu ma chemai ? oricum multumesc !!! vezi aici: /index.php?showtopic=86764 Mersi !!! Daca vii cu simeringurile si uleiul: 100ron la samuraiders 0728 263 246 Simeringuri am..dar ulei....nu ! mersi oricum !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ford focus Postat Mai 17, 2007 Autor Share Postat Mai 17, 2007 Nu mai stiti pe nimeni ? pls !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate