Sari la conținut

Dan-Andrei

Membru
  • Număr conținut

    288
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    andrei_tatin

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Satul cu ministrii
  • Carnet moto din
    2005
  • Motocicleta
    2007 CBR 600rr, Generic XOR50 Williams
  • Numar Moto
    PA!
  • Club
    NIGHTRIDERS

Informații profil

  • Motociclete detinute
    1991 Yamaha FZR 600
  • Interests
    Moto. Doooh!

Dan-Andrei's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. There were two guys on a motorcycle driving down the road. The driver was wearing a leather jacket that didn't have a zipper or any buttons. Finally he stopped the bike and told the other guy, "I can't drive anymore with the air hitting me in my chest." After thinking for a while he decided to put the coat on backwards to block the air from hitting him. So they were driving down the road and they came around this curb and came off, wrecking the bike. The farmer that lived there called the police and told them what happened. The police asked him, "Are either of them showing any life signs?" The farmer then said, "Well, that first one was until I turned his head around the right way."
  2. Baieti, mai puneti odata ora si locul intalnirii. Sau periodic, in fiecare saptamana, sa fie la indemana pentru cei noi - si pentru mine, ca imi e lene sa caut prin topic Chiar imi doresc sa ajung si eu sa schimbam cateva pareri/ sa ne admiram motoretele reciproc etc
  3. Superb. Ce an este? (sper ca nu e din lotul ala cu probleme la segmenti ) Asteptam impresii (pozitie, sunet, cornering, ce vrei tu), sa o calaresti sanatos si cu placere
  4. Mey, ia liniste, ca Pazzo alea de acolo sunt in drum spre mine Si apropos de frane, renunt la sistemul actual (model 2007), care include: - manete racing lungi (250 RON) - conducte Galfer Stainless full length kit fata-spate (170 RON) + suruburi & stuff - pompa de frana stock (180 RON) - manete stock (190 RON) Maine cel tarziu sper sa intru si cu niste poze pentru voi.
  5. Eu stiu ca motoreta mea are senzor de detonatie, tocmai asta era una din "marile" imbunatatiri pe care le-au adus motorului Honda. (e vorba despre un cbr600rr 2007). Corectati-ma daca gresesc
  6. Culmea ironiei, ca doar s-au sifonat, trebuie calcate/ spalate si atat. Atat ca pe sub ele mai purtam maini, picioare, etc... un fleac
  7. Deja are dublura postul, daca se poate sterge ar fi ok
  8. Tocmai acum mi-a spus o colega de acest accident. Din ce imi povestise ea, accidentul parea destul de grav. Bine ca a scapat cu viata! Si bravo lui pt echipament (alaltaieri eu m-am raschetat frumusel in tricou si pantaloni scurti)
  9. Lucrez in apropiere, iar o colega care tocmai a trecut pe acolo mi-a spus ca a avut loc un accident (destul de grav dupa spusele ei) pe Dorobanti, pe langa Centro Cafe/ BRD. O motoreta intrata puternic intr-un SUV. Sper ca motociclistul sa fie cat de cat ok, ii tin pumnii :-s. La fata locului politie, SMURD.
  10. Am patit ceva asemanator la motoreta mea inca de cand era noua. O trepidatie slaba, la viteze mici, exact inainte de oprire. Sunt discurile flotante care fac asa - mi s-a spus ca este ceva perfect normal.
  11. Gata, am intrebat! este absolut ok daca te duci cu actele. Contacteaza-ma si pe mess (andrei_tatin) sau telefon (07248808805) ca sa iti mai spun din partea cui vii.
  12. Nu consuma nimic. E un led... Si chiar daca il setezi sa nu mai palpaie, HISS-ul tot la fel isi va face treaba. Asa ca felicitari, ai un motor perfect functional. Nu-ti mai face griji. Hai ca intreb eu de faza cu toba si iti dau un raspuns cert maine sau luni (cineva din familie lucreaza acolo).
  13. Eu mi-am luat setul asta de la Kawa Motors. Te costa in jur de 1 mil. A doua varianta: vezi ca mai e un tip pe forum (gigiberlogea) care aduce chestii de pe catalogul Valter Moto - unde vei gasi si setul de suruburi pe care il vrei. Bafta! Ce frumos a fost duminica . Am tras o plimbare pana la Lehliu si inapoi. N-am poze asa "extreme" ca Nightwish, asa ca ma bag pe partea artistica (Tip: observati gazele de pe parbriz )
  14. Depinde foarte mult de configuratia crash-pad-ului. Nu are nici o legatura cu marca. Nu toate buloanele Rizoma sunt la fel.
×
×
  • Creează nouă...