XXXL! Postat Mai 7, 2007 Share Postat Mai 7, 2007 o intrebare pt cei care au mers si care sunt in masura sa spuna cate ceva despre aceste modele,ma intereseaza mult pozitia de mers la drum lung(am vreo 100kg)pozitia pasagerului,e grea pt oras,ambele modele care le am gasit sunt din 95,la acelasi pret! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XXXL! Postat Mai 9, 2007 Autor Share Postat Mai 9, 2007 topic inchis!i-l puteti sterge! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XXXL! Postat Mai 13, 2007 Autor Share Postat Mai 13, 2007 da,m-am hotarat la vfr de 800,astept sa dau hornetul si al meu e viforul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XXXL! Postat Mai 15, 2007 Autor Share Postat Mai 15, 2007 (editat) ,,Proasta alegere" ... ! . . . . . . . Editat Mai 15, 2007 de mihaisarghe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AdrianP Postat Mai 16, 2007 Share Postat Mai 16, 2007 Da, proasta alegere, n-o sa prea stai pe acasa. Daca nu crezi intreab-o pe nevasta-mea. Serios vorbind, felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XXXL! Postat Mai 17, 2007 Autor Share Postat Mai 17, 2007 Da, proasta alegere, n-o sa prea stai pe acasa. Daca nu crezi intreab-o pe nevasta-mea. Serios vorbind, felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate