me_stz Postat Mai 7, 2007 Share Postat Mai 7, 2007 Azi am intrat in posesia cartii de identitate a scuterului. Insa am surpriza sa vad la categorie scris MOTOCICLU L1e...... la caroserie L1e moped. Deci teoretic scuterul meu (49cmc, 3.1 Kw, max 45 km/h -deci moped-), nu e moped, ci o chestie care nici nu stiu ce inseamna..am gasit 1000 de definitii. Voi avea probleme cu politia sau asa le spune RAR la astea toate si stiu si domnii politisti... PS:Romania este cel mai tampit lucru care i se poate intampla Romanului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan! Postat Mai 7, 2007 Share Postat Mai 7, 2007 iti faci prea multe proleme! mai bine du-te si bea o bere, ca asa este la toti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
me_stz Postat Mai 7, 2007 Autor Share Postat Mai 7, 2007 pai si eu ma gandeam dar cand am luat azi cartea de identitate era si un baiat cu un gopop pe acolo si zicea k il are inscris dar k politistul l'a oprit si i-a zis k e motociclu si ca nu are carnet si dosar penal......(vechea poveste) mai auzisem pe forum chestia asta si d'asta ma speriasem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sica_sibiu Postat Mai 7, 2007 Share Postat Mai 7, 2007 motociclu , sau ciclomotor .. tot aia inseamna .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catastyle Postat Mai 7, 2007 Share Postat Mai 7, 2007 iti faci prea multe proleme! mai bine du-te si bea o bere, ca asa este la toti... corect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
me_stz Postat Mai 7, 2007 Autor Share Postat Mai 7, 2007 (editat) notiunea ce ciclomotor a murit. Sa ii fie tzarana grea k multe probleme ne-au facut pedalele alea Editat Mai 7, 2007 de me_stz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Mai 7, 2007 Share Postat Mai 7, 2007 pai si la mine pe acte tot asa scrie... CICLOMOTOR PIAGGIO ZIP .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
me_stz Postat Mai 7, 2007 Autor Share Postat Mai 7, 2007 ce ii costa, frate sa scrie moped? asa e si cu atv-urile..cum naiba le zice alora? cvadricicluri ? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Mai 7, 2007 Share Postat Mai 7, 2007 eu cred ca voi in general va faceti prea multe probleme si va plimbati prea putin ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Mai 7, 2007 Share Postat Mai 7, 2007 (editat) Chiar asa "Chestia" ce respecta regulile alea cum ca are 49 cmc si 45km/h este definita in legislatia romana ca si moped, iar in cea azerbaijeana poate sa fie si masina . Nu conteaza cum se numeste, cat timp respecta regulile din codul rutier. Nu stiu cum sa explic, e o definitie, conteaza termenii care caraterizeaza definitul, acesta nu are nici o valoare daca nu este caracterizat. Deci daca in legislatia tarii din care ai scuterul este motociclu, in legislatia romana este numit moped si totul este ok Editat Mai 7, 2007 de Rolly Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catastyle Postat Mai 7, 2007 Share Postat Mai 7, 2007 Luati mai baieti in considerare ce a spus Reverse Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Mai 8, 2007 Share Postat Mai 8, 2007 Luati mai baieti in considerare ce a spus Reverse Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate