baddog Postat Mai 7, 2007 Share Postat Mai 7, 2007 Salutare! Am o Honda CB 500 si nu stiu unde este pozitionat termostatul. Daca stie careva il rog sa posteze. Multumesc pentru eventualele raspunsuri! Pe curand... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rutakate Postat Mai 11, 2007 Share Postat Mai 11, 2007 Vezi ca e un topic dedicat Honda Cb 500 la Motociclete de strada, acolo te pot ajuta posesorii cu un raspuns. Eu am tot CB dar n-as putea sa-ti ofer un raspuns. Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexM Postat Mai 11, 2007 Share Postat Mai 11, 2007 daca imi amintesc bine ai acces la termostat daca demontezi rezervorul.urmeaza calea furtunului de iesire (pe dreapta de sub carburator si ajungi la termostat) E preferabil sa comanzi si O ringul de etansare a carcasei termostatului. Foarte probabil termostatul e identic cu cel din cbr 600 ,NTV, transalp etc de aceeasi generatie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate