Dogg Postat Mai 8, 2007 Share Postat Mai 8, 2007 Dupa ce a trecut si etapa din China am reusit sa imi fac timp si eu ptr. poze Cateva poze de la dixtractia din Turcia plina de peripetii printre care si un lant, bineinteles al meu, sarit la 240 in mijlocul nicaierii din Bulgaria Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JUPITER_M Postat Mai 8, 2007 Share Postat Mai 8, 2007 misto excursia!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comos Postat Mai 8, 2007 Share Postat Mai 8, 2007 frumos,frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HONDANEGRU Postat Mai 8, 2007 Share Postat Mai 8, 2007 trebuie viza la turci? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pijama Postat Mai 10, 2007 Share Postat Mai 10, 2007 The Power Puff Girls fac toti banii Frumoasa excursia, superba motocicleta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate