danutza Postat Mai 9, 2007 Share Postat Mai 9, 2007 http://www.tkmoto.cz/produkty1.htm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0zmin Postat Mai 9, 2007 Share Postat Mai 9, 2007 ambielajele alea arata dragutz... dar pacat ca nu sunt de cumparat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Mai 9, 2007 Share Postat Mai 9, 2007 sunt si de cumparat! dar pretul de acolo este pt. modificat! ca arata bine nu-i nimic, faza e ca se tureaza mai repede motorul si deasemenea creste si raportul de compresie din carter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0zmin Postat Mai 10, 2007 Share Postat Mai 10, 2007 sunt si de cumparat! dar pretul de acolo este pt. modificat! ca arata bine nu-i nimic, faza e ca se tureaza mai repede motorul si deasemenea creste si raportul de compresie din carter cand am zis ca arata dragutz nu ma refeream la forma lor... ci la efectul lor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Mai 10, 2007 Share Postat Mai 10, 2007 ei... io-s mai prost de felu' meu ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dixi Postat Mai 10, 2007 Share Postat Mai 10, 2007 ei... io-s mai prost de felu' meu ) Si cum ti-ai dat seama? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Mai 10, 2007 Share Postat Mai 10, 2007 nu stiu da' bine ca mi-am dat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutza Postat Mai 11, 2007 Autor Share Postat Mai 11, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fesu' Postat Aprilie 15, 2008 Share Postat Aprilie 15, 2008 tare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator DARK-RIDER-82 Postat Aprilie 15, 2008 Share Postat Aprilie 15, 2008 buei maniacilor , numa la modificat va e gandul --- Mesaj completat în 15 Apr 2008 17:48 ------------- P.S. : voi vedeti ce scriu eu aici de zor?! incep sa cred ca am "ignore"... sau ceea ce tst eu este total neinteresant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrazYRaveN Postat Aprilie 15, 2008 Share Postat Aprilie 15, 2008 O fata! O jawa! ...... Imi pare bine sa aflu ca o fata a indragit "comunistele",si nu oricare O JAWA.... Si se si pricepe la mecanica...si inca bine...! Mie personal mi se pare foarte atragator la o fata sa mearga pe motor....cu atat mai mult pe o jawa........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator DARK-RIDER-82 Postat Aprilie 15, 2008 Share Postat Aprilie 15, 2008 STRESSU' sa traiasca,nu-i asa DANUTZA? tot Timisoreana serveste? mai e urata aia la magazin? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutza Postat Aprilie 22, 2008 Autor Share Postat Aprilie 22, 2008 (editat) Ma trezesc si eu, cam tarziu dar sa zicem ca e Timisoreana de vina Am ajuns sa stiu destul de multe despre comuniste si problemele lor, crede-ma! Poate nu de ajuns dar mai am timp, parerea mea e ca pentru o fata am destule cunostinte in ceea ce priveste repararea si intretinerea lor (poate chiar fara sa vreau ) Alcool mai putin ca nu face bine uneori. Vorbim pe larg in privat daca vrei (ma refer la stress aici ca eu nu am treaba ) Editat Aprilie 22, 2008 de danutza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate