Enduristul Postat Mai 9, 2007 Share Postat Mai 9, 2007 M-am gandit sa fac acest topic pentru a da posibilitatea cunoscatorilor sa povesteasca pe ce fel de of road au mers ei cu acest tip de motor, pentru ca si cei care si-au luat de curand sa stie la ce se pot baga si la ce nu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dijmarescu Postat Mai 9, 2007 Share Postat Mai 9, 2007 (editat) M-am gandit sa fac acest topic pentru a da posibilitatea cunoscatorilor sa povesteasca pe ce fel de of road au mers ei cu acest tip de motor, pentru ca si cei care si-au luat de curand sa stie la ce se pot baga si la ce nu. Oriunde atata timp cat feresti cureaua.Ai grija la pietre si namol Sanatate si numa` bine Ops ,Am crezut ca vorbesti te CS. Raspunsul ar fii" Oriunde este legal" Editat Mai 9, 2007 de dijmarescu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Mai 9, 2007 Share Postat Mai 9, 2007 M-am gandit sa fac acest topic pentru a da posibilitatea cunoscatorilor sa povesteasca pe ce fel de of road au mers ei cu acest tip de motor, pentru ca si cei care si-au luat de curand sa stie la ce se pot baga si la ce nu. Forestiere si de tara. GS-ul e o motocicleta superba dar, totusi, nu e un enduro pur sange. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sohei Postat Mai 19, 2007 Share Postat Mai 19, 2007 merge pe oriunde (nu pe zapada ) ....dar cu grija si incet ca este grea...si daca esti obosit nu o mai tii si o belesti (motorul) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Mai 24, 2007 Share Postat Mai 24, 2007 poti sa ii dai pe oriunde...ii o vacutza inalta si mere de rupe...monocilindru de 650,mortal,si cuplu si putere...numa sa nu uiti,motorul nu ii parapanta...poate te arunci in ceva prapastie... poti merge pe oriunde exista gravitatie si drum... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sohei Postat Mai 25, 2007 Share Postat Mai 25, 2007 pana acum sa raspuns perfect....nu uita sa adaptezi si viteza conform greutati motorului....eu l-am dus peste tot tot dar unde trebuia incet incet l-am dus.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate