B. K. Postat Mai 9, 2007 Share Postat Mai 9, 2007 Stie cineva ceva legat de un accident petrecut ieri (8.05.2007) in zona Titan? Problema clasica,neacordare de prioritate Am aflat de la un prieten si nu sunt sigur de exactitatea datelor Motorul se pare sa fi fost de viteza,iar ranile motociclistului am inteles ca nu erau grave deloc,chiar ar fi plecat pe 2 roti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ane_ane Postat Mai 9, 2007 Share Postat Mai 9, 2007 (editat) Stie cineva ceva legat de un accident petrecut ieri (8.05.2007) in zona Titan? Problema clasica,neacordare de prioritate Am aflat de la un prieten si nu sunt sigur de exactitatea datelor Motorul se pare sa fi fost de viteza,iar ranile motociclistului am inteles ca nu erau grave deloc,chiar ar fi plecat pe 2 roti Motociclistul e ok avea o rana la genunchi... motocicleta: un CBR 600f a plecat impreuna cu un prieten de-al meu la politie, problema? neacordare de prioritate, deja clasic: masina a iesit de pe o straduta din dreapta in fata lui, nu a mai putut sa-l evite, nu avea viteza. toate cele bune Editat Mai 9, 2007 de ane_ane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate