WHITE RAVEN Postat Mai 11, 2007 Share Postat Mai 11, 2007 Salutare!! Unde pot gasi si io un set motor complet Pt Yamaha MBK???? Merci!!! BAfta!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maryus Postat Mai 11, 2007 Share Postat Mai 11, 2007 dc are motor k aerox am unul de 70cc pm sau suna la nr de pe www.scuterul.eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Mai 11, 2007 Share Postat Mai 11, 2007 Salutare!! Unde pot gasi si io un set motor complet Pt Yamaha MBK???? Merci!!! BAfta!!! Yamaha si MBK sunt 2 marci distincte , de fapt MBK este varianta putin mai ieftina a celor de la Yamaha.Au exact aceleasi modele de scootere doar ca,cu denumiri diferite si uneori colorit diferit. Poti intreba la Yamaha dar o sa coste o gramada de bani,trebuie intai sa aflii modelul exact de scooter. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
me_stz Postat Mai 11, 2007 Share Postat Mai 11, 2007 pm sau suna la nr de pe www.scuterul.eu ce mod de a face reclama unui scuter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate