drag Postat August 16, 2004 Share Postat August 16, 2004 Mi-as cumpara un choper da nu am toti banii, asa ca ma intereseaza vre-o informatie despre ceva firma sau persoana care sa ma ajute sa cumpar ceva secondin leasing. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat August 17, 2004 Share Postat August 17, 2004 Cumpara revista Moto Life si vezi ca la sfirsit au oferte second de la mai multe firme. Ia legatura cu ei si vezi daca vind si in leasing. Teoretic are trebui sa se poata. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
awonsu Postat August 17, 2004 Share Postat August 17, 2004 Este in Timisoara firma Maxiscooter. Vine Motoare second hand in rate si leasing. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
drag Postat August 17, 2004 Autor Share Postat August 17, 2004 multumesc de informatie.Sper sa-mi iau ceva cat mai repede Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate