Sari la conținut

HONDA HORNET 600 S ---SE OPRESTE IN MERS--


Postări Recomandate

Salutare la toata lumea. Am si eu nevoie de ajutorul. De cateva luni mi-am cumparat un Hornet 600 s- 2001. Toate bune si frumoase pana mai ieri cand in mers a dat semne ca se opreste(ca atunci cand ramai fara benzina) se taie alimentarea pt putin timp la turatie mare, iar la turatie mica se opreste de tot si nu mai porneste decat dupa vreo 5-10 min.... Am alimentat de la Petrom benzina normala.... Azi am fost la un mecanic si am verificat bateria (este ok) baterie cumparata anul trecut, nu sunt probleme cu releu de incarcare, carburatoarele sunt curate.... Sa fie oare de la bujii???? Urmeaza sa le desfac sa vedem cum se prezinta. Motocicleta nu a prea fost folosita pana ce am cumparat-o eu.... Am intrebat cat ar costa bujiile si ar fi cam 180 lei NGK ch9 eh sau ceva de genu............. P. S trebuie remediata problema pt ca e foarte cald afara ................................ MULTUMESC :D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am mai patit si eu.. daca deschizi busonul si suflii o ia?

Mie imi facea vacuum.. probabil era infundata gaura de buson..

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nuuu. Are benzina, azi i-am bagat 10 L....


» Post actualizat in 06 Jul 2015 16:50

Benzina am vazut ca i-a iesit pe la rezorvor in drum spre casa. Cum am tot agitat-o nu cred ca e infundata. Se opreste cand vrea ea, astept 5 -10 min probabil pana se mai raceste si apoi porneste normal.....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Problema pe care o descrii tu am avut-o si eu anul trecut si dupa 3 luni de teste, nervi si dumnezei intr-un final i-am dat de cap.

Initial si eu credeam ca e de la benzina sau de la canea....am facut teste cu alt rezervor de hornet si la fel imi facea. Am desfacut carburatoarele pana la ultimul surub si le-am curatat insa simptomele persistau si erau identice cu ce ne descrii tu.

 

Problema in cazul meu era ca niciuna din supapele de pe admisie nu mai era in parametrii optimi ai jocului ci era cu mult sub acesta iar dupa cativa zeci de km de mers cand motorul se incalzea prezenta aceleasi simptome ca ale tale.....cadea turatia in ture mari iar la ture mici se oprea de tot si oricat dadeam la automat nu o mai lua decat dupa ceva minute (timp in care motorul se mai racea)

Cateodata dupa ce murea functiona daca schimbam pe rezerva robinetul dar era o "reparatie" temporara, dupa 10-20 km din nou murea. Eu am rectificat pastilele iar indepartat a trebuit intre 5 sutimi si o zecime (da, jocul era dus :P)

Acum moto s-a schimbat total...trage altfel, suna mult mai frumos si nu mai are niciun simptom din cele de anul trecut.

 

Sfatul meu de om patit cu problema asta e ....da jos capacul de chiulasa ia niste lere si verifica jocurile....o sa iti salveze mult timp, nervi si vreme de dat cu moto :)

Editat de ionutz_bv
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am facut o "programare" la un mecanic moto pt 20 iulie. M-am tot dat cu ea si surpriza acum nu mai face figuri acum ..............


» Post actualizat in 13 Jul 2015 15:45

Astazi m-a lasat iar.... Si pana una alta am desfacut rezervorul. Iar acolo surpriza nu curge benzina in nici o pozitie a robinetului.......... :mexicanwave:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...