Jump to content

MAN!AC

Membru
 • Content Count

  427
 • Joined

 • Last visited

About MAN!AC

 • Rank
  MAN!AC

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  cĂŁlĂŁtor
 • Motocicleta
  The Hornet
 • Numar Moto
  FUG

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. vibrațiile de care zici tu sunt normale probabil oglinzi aftermarket și ghidon la fel. am de 11 ani hornetul și așa face de când i-am schimbat ghidonul și oglinzile. te obișnuiești :))
 2. să-ți revii cât mai repede. plimbări în Vamă se mai pot face. Pentru cei interesați, plecarea rămâne valabilă de la ora și locația stabilită
 3. Anul ăsta văd că e slab tare cu mersul în Vamă...cred că lumea va fi în sevraj din cauza drobului... :)) Una peste alta, vremea se anunță destul de ok, cel puțin la plecarea din București. Dacă vă răzgândiți și totuși vreți să veniți, să o faceți până în ora 9:00 deoarece la 9:10 fix plecăm de pe loc.
 4. Eu și JFK stăm până Duminică...pe la 12-13 cred că vom pleca înapoi spre București, pe autostradă. Considerăm că pentru cazare, fiecare este mai bine ca fiecare să caute singur. Unii vor la cort, alții pe plajă, unii să aibă un pat și un duș decent, de aceea nu s-a propus și o cazare anume. Dalboka e mega full în acea perioadă...se poate merge doar cu programare. Am încercat fără, dar mai mult de un suc nu am putut bea...și eram un grup mic...4 motoare, 6 oameni. În privința programului, nu a fost nimic stabilit...ne putem găsi pe la Stuf sau Expirat de obicei.
 5. DACA vremea e buna: continuam traditia * Pe motoare spre Vama * Se pleaca in grup din Bucuresti spre Vama Veche, pe drumul vechi, DN3-OSTROV-Dobrogea SUD Este invitat oricine, cu orice tip de mobra(scooters welcome doar 125cm+), atat timp cat ii convin conditiile si regulile de mai jos. Data plecarii: 3Mai*2019 (Vineri) - adunarea 8, Plecarea 9:10 Locul: Ultima benzinarie Petrom de pe Sos. Pantelimon (chiar inainte de Lebada - iesirea din oras ! NU Rompetrol! ) Traseul: Bucuresti - Branesti - Fundulea - Lehliu - Calarasi - TRECERE CU BAC - Ostrov - Baneasa - Adamclisi -
 6. Eu cred că te contrazici puțin...pe hornet era de căcat dar ți-ai luat er5, care e mai mic din punct de vedere constructiv? Overall length2080 mm / 81,9 in – CB600F (1998-2004) 2100 mm / 82,7 in – CB600F (2005-2006) 2085 mm / 82,1 in – CB600F (2007-2012) vs Overall length2040 mm / 80,3 in – ER500-A 2070 mm / 81,5 in – ER500-C Mai adaugă și faptul că hornetul e mai masiv prin construcție la rezervor(lățimea acestuia), poziție de condus mai înaltă față de er5, poziționarea în scărițe este puțin diferită la hornet.
 7. după aproape 30.000 km pe hornet, pot să zic că este o motocicletă foarte ok pentru începători și medii. ca idee, nu vei ”scoate untul” din hornet la mersul pe stradă. greutatea și înălțimea pe care le ai nu te afectează în vreun fel pe hornet. sunt mult mai mare decât tine și săracul încă mă mai cară :)) te sfătuiesc să iei mobră cu ABS, te va ajuta mult, mai ales în oraș. dacă vrei să faci drumuri mai lungi de 300km pe zi, orientează-te spre altceva, deoarece protecția la vânt =0 și devine destul de incomodă.
 8. nu vreau să te dezamăgesc, dar nu vei găsi ceva pentru tine în magazine. eu am avut probleme cu cumpărarea unei biciclete pentru mine, 140-150 de kile în viu, în sensul că niciun vânzător, inclusiv magazine de renume, nu mi-a oferit garanție la biclă, cu toate că acestea erau undeva la 1200-1500€. Prima întrebare a tuturor a fost ”pentru cine cumpărați bicicleta”, ”dacă persoana are peste 120 de kilograme, să știți că nu se mai oferă garanție”
 9. încearcă cu un magnet foarte puternic pe bucata de cheie din exterior. dacă nu vrea,pune niște super glue pe bucata externă, bagă-o în contact, lasă-o cam o oră acolo și după aia dă cu wd40 în contact și pune și magnetul...vezi ce se întâmplă...altă soluție mai ieftină nu găsesc.
 10. Dacă ești din Iași, caută-l pe Vali Mi pe facebook. Poți să iei legătura și cu Adinel din Bacău.
 11. Am trecut acum 5 minute pe Calea Vacaresti si un FZ6S era implicat intr-un accident. Nh am putut opri, fiind pe contrasens. Politia era la fata locului, precum si un coleg motociclist cu un Multistrada sau ceva Yamaha Tracer. Nr. moto accidentat este B-23-CRZ, FZ6S gri. Aceasta era cazuta pe partea dreapta. De pe telefon nu pot pune poze... Rider-ul nu stiu daca era la fata locului.
 12. Mă încadrez eu la prima parte...deci, care ai merțan cu volan pe partea cu șanțul și înmatriculat la bulgari?
 13. eu cred că STM e un căcănar De câte ori a semnalizat în cele 2 clipuri?...eu sunt miop și nu am văzut.. + că femeia cu merțanul cred că-i umflă mucii dacă o dau parte în parte
 14. Altul fără permis... Sunt eu lipsit de compasiune sau unii și-o merită?!!
×
×
 • Create New...