Sari la conținut

-UFO-

Super Membru
  • Număr conținut

    2.492
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Timisoara
  • Carnet moto din
    1997
  • Motocicleta
    M1000SIE; 883XL
  • Numar Moto
    TM96UFO; TM31UFO

Informații profil

  • Interests
    To take over the world!

Vizitatori Recenți Profil

4.607 citiri profil

-UFO-'s Achievements

  1. Sal! Are cineva de imprumut toolul de blocat ambreiajul la monster 1000. (Din metal) Multu! 0730820378
  2. Astea cu toc se cheama labii cele fara labe...
  3. Dece nu? pentru ca colegele tale de liceu se vor uita dupa BMW si audi.. si tu tot pacalici vei ramane.. asa ca burta si dacia m-au ferit de femeile proaste... exemplu.. litoral.. astea sunt mancatoare de bani... si nu sunt la dieta!!!!
  4. https://unupetrotus.ro/news-alert-foto-accident-pe-dn2-e85-in-apropiere-de-sascut-un-motociclist-a-fost-lovit-de-o-masina/ pare ca a scapat Un accident rutier s-a petrecut, în această seară, pe DN2 – E85, în apropierea localității Sascut, județul Bacău, un motociclist fiind lovit de o mașină, condusă de o femeie. Chiar dacă în urma impactului motocicleta s-a rupt în două, bărbatul care o conducea, un tânăr de 36 de ani, din județul Galați, a scăpat cu viață. Accidentul a fost provocat de o șoferiță de 52 de ani, din comuna Pâncești, Bacău, care nu a acordat prioritate motociclistului.
  5. In curte la fabrica de tigari. Sa suni inainte ca nu e chiar la program.
  6. -UFO-

    Facerea de bine...

    Mai stie cineva vopsit electrostatic in timisoara? Multumesc!
  7. Eu sunt de parere ca cei care tin mortis sa citeasca/scrie corect au lipsa de imaginatie si probabil rigizi.. mai cred ca nici nu dau doi bani pe igiena corporala si nu cred ca-si schimba lenjeria intima zilnic..
  8. treaba cu marauderele e ca au baia mica 1700cc ulei... si daca ii dai mai papa si daca nu te uiti.... e belea.. cred ca si in simson bagam mai mult...
  9. Cred ca m-am indragostit: Trebuia pusa la pasionati de sex..
  10. eu nu inteleg ce cauta ala pe proprietatea aluilalt ce proprietate privata mai e si aia pe cara ti-o calca toti si nu ai voie sa faci ce vrei pe ea.. eu as fi pus si curent
  11. poate ai benzina in ulei... verifica nivelul de ulei.
  12. presupun ca toti care fac misto de dacia au bmw si audi (second hand cu volan pe dreapta inmatriculate in BG).... parerea mea despre proprietartii acestor marci este mullt mai gretoasa decat ar putea sa va fie voua de dacia.. si asta ca nu aveti minte. aveti instinctre precum musca la rahat.
×
×
  • Creează nouă...