Sari la conținut

tinlenvan

Membru
  • Număr conținut

    177
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    tinlenvan

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2008
  • Motocicleta
    Suzuki sv650s, kawasaki z 750, GSR 600
  • Numar Moto
    MH-_ _-_ _

Informații profil

  • Motociclete detinute
    suzuki sv 650s

Vizitatori Recenți Profil

594 citiri profil

tinlenvan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salut , Doresc să îmi cumpăr un monster 796 an 2014 ,24 mii km. Ce revizii ar presupune ( supape ,curea distribuție.etc) unde le pot face și care ar fi costurile și mentenanța acestor supape acum cat și in viitor. Doresc să păstrez acest motor cel puțin 5 ani. Mulțumesc.
  2. Uite aici : http://www.louis.de/_10cbaa7c251807988db1d280975b11a240/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=&wgr=0&origin=bikedb&typ_id=ZR750-M&list_total=90&anzeige=0&page=2&artnr_gr=10026230 Bafta!
  3. Multumesc! Intre timp am mai ''sapat'' si eu prin forumuri si am inteles exact despre ce e vorba. Bafta! Ca idee, la ITP nu ai probleme cu toba (poate sa fie si burlan, asta in cazul in care faci ITp-ul oriunde altundeva, dar nu la RAR). La RAR te cauta si in fund, chiar daca te duci doar pt identificare. Nu exista reglementare in Romania, a dB-lor pe care trebuie sa ii scoata un motor, sau o omologare in acest sens. Ei nu se uita decat sa aiba silencer(db killer) si foarte important sa aiba ''E-ul'' gravat. Ca toba eu ti-as recomanda http://roadsitalia.com/index.php?model_id=167&prod_id=362&submit=&cat_id=46&page=products sau http://www.delkevic.co.uk/?section=shop&product_category=exhaust_s7rhj&sub_category=silencers_hl3s5&product= Bafta!
  4. Mai pe intelesul meu: daca montez 1 bucata semnalizare led trebuie sa cumpar si o rezistenta care sa regleze/reduca clipitul la normal? Ms! Daca optez pt bec si pe spate, are vreo importanta (clipitul),daca pe fata am bec de 21w si pe spate o sa fie halogen de 10w ?
  5. Salut! Stie cineva daca am nevoie de releu de semnalizare in cazul in care vreau sa imi pun doar pe spate semnalizari pe led ?? ps: fata semnalizari standard, spate led. Multumesc!
  6. Salut! Stie cineva daca am nevoie de releu de semnalizare in cazul in care vreau sa imi pun doar pe spate semnalizari pe led ?? ps: fata semnalizari standard, spate led. Multumesc!
  7. Eu sunt pentru. Oricum ies in fiecare zi de nebun la plimbare.. Iese cineva azi cu motorul?
  8. Atasez poza ca sa nu fie nicio confuzie. Ne vedem maine 12.30! bafta! Nu stiu daca te ajuta cu ceva o toba stock z- 2009. Daca da,nicio problema cu imprumutul din partea mea.
  9. 12.30 sambata sau duminica? OMV zic si eu chiar daca e pe sensul opus.
  10. Cu vremea asta cred ca o sa ne vedem duminica . Totusi este o speranta mica si pt joi seara. Bafta!
  11. Ne vedem de mai multe ori ca nu strica. Fiecare vine cand poate. Deci ramane prima intalnire Joi 19. ora 19 Casa Poporului?!
  12. Vineri 19 la 19:19 Piata Victoriei nr 19 )) Si ne vedem si sambata la SMAEB
  13. sambata ora 11-12 ? Nush..zic ei eu. Mie imi convine orice ora.
  14. Pacat ca nu se prea scrie/intra pe forum . Probabil sunt si foarte putini posesori de Z-et.
  15. Da, dar nu a avut pana la urma nicio legatura cu toba. Desi initial m-am gandi/ si mi s-a sugerat ca ar fi de la butterfly valve ca ar fi dat o eroare si trebuie remapata cu noua toba. Dupa cum ziceam nu a fost cazul. Problema a fost foarte simpla si fara mari batai de cap si anume : - mi-am lasat sub sa(deci in portbagaj) sacul de la casca; pe care mi l-a aspirat priza de la filtrul de aer, infundandu-se astfel si nemai permitant sa patrunda aer. Am respirat usurat dupa ce am primit n-shpe solutii : butterfly valve, pompa de benzina, nush ce senzor , clapita de admisie blocata, benzina cu apa etc... Oricum amuzant Eram ca o paraietoare . Meargea pir..pir..pir..pir in nas )
×
×
  • Creează nouă...