Sari la conținut

tinlenvan

Membru
  • Număr conținut

    177
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de tinlenvan

  1. Salut , Doresc să îmi cumpăr un monster 796 an 2014 ,24 mii km. Ce revizii ar presupune ( supape ,curea distribuție.etc) unde le pot face și care ar fi costurile și mentenanța acestor supape acum cat și in viitor. Doresc să păstrez acest motor cel puțin 5 ani. Mulțumesc.
  2. Uite aici : http://www.louis.de/_10cbaa7c251807988db1d280975b11a240/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=&wgr=0&origin=bikedb&typ_id=ZR750-M&list_total=90&anzeige=0&page=2&artnr_gr=10026230 Bafta!
  3. Multumesc! Intre timp am mai ''sapat'' si eu prin forumuri si am inteles exact despre ce e vorba. Bafta! Ca idee, la ITP nu ai probleme cu toba (poate sa fie si burlan, asta in cazul in care faci ITp-ul oriunde altundeva, dar nu la RAR). La RAR te cauta si in fund, chiar daca te duci doar pt identificare. Nu exista reglementare in Romania, a dB-lor pe care trebuie sa ii scoata un motor, sau o omologare in acest sens. Ei nu se uita decat sa aiba silencer(db killer) si foarte important sa aiba ''E-ul'' gravat. Ca toba eu ti-as recomanda http://roadsitalia.com/index.php?model_id=167&prod_id=362&submit=&cat_id=46&page=products sau http://www.delkevic.co.uk/?section=shop&product_category=exhaust_s7rhj&sub_category=silencers_hl3s5&product= Bafta!
  4. Mai pe intelesul meu: daca montez 1 bucata semnalizare led trebuie sa cumpar si o rezistenta care sa regleze/reduca clipitul la normal? Ms! Daca optez pt bec si pe spate, are vreo importanta (clipitul),daca pe fata am bec de 21w si pe spate o sa fie halogen de 10w ?
  5. Salut! Stie cineva daca am nevoie de releu de semnalizare in cazul in care vreau sa imi pun doar pe spate semnalizari pe led ?? ps: fata semnalizari standard, spate led. Multumesc!
  6. Salut! Stie cineva daca am nevoie de releu de semnalizare in cazul in care vreau sa imi pun doar pe spate semnalizari pe led ?? ps: fata semnalizari standard, spate led. Multumesc!
  7. Eu sunt pentru. Oricum ies in fiecare zi de nebun la plimbare.. Iese cineva azi cu motorul?
  8. Atasez poza ca sa nu fie nicio confuzie. Ne vedem maine 12.30! bafta! Nu stiu daca te ajuta cu ceva o toba stock z- 2009. Daca da,nicio problema cu imprumutul din partea mea.
  9. 12.30 sambata sau duminica? OMV zic si eu chiar daca e pe sensul opus.
  10. Cu vremea asta cred ca o sa ne vedem duminica . Totusi este o speranta mica si pt joi seara. Bafta!
  11. Ne vedem de mai multe ori ca nu strica. Fiecare vine cand poate. Deci ramane prima intalnire Joi 19. ora 19 Casa Poporului?!
  12. Vineri 19 la 19:19 Piata Victoriei nr 19 )) Si ne vedem si sambata la SMAEB
  13. sambata ora 11-12 ? Nush..zic ei eu. Mie imi convine orice ora.
  14. Pacat ca nu se prea scrie/intra pe forum . Probabil sunt si foarte putini posesori de Z-et.
  15. Da, dar nu a avut pana la urma nicio legatura cu toba. Desi initial m-am gandi/ si mi s-a sugerat ca ar fi de la butterfly valve ca ar fi dat o eroare si trebuie remapata cu noua toba. Dupa cum ziceam nu a fost cazul. Problema a fost foarte simpla si fara mari batai de cap si anume : - mi-am lasat sub sa(deci in portbagaj) sacul de la casca; pe care mi l-a aspirat priza de la filtrul de aer, infundandu-se astfel si nemai permitant sa patrunda aer. Am respirat usurat dupa ce am primit n-shpe solutii : butterfly valve, pompa de benzina, nush ce senzor , clapita de admisie blocata, benzina cu apa etc... Oricum amuzant Eram ca o paraietoare . Meargea pir..pir..pir..pir in nas )
  16. Depinde de buget/cum mergi/cum vrei sa-ti intretii motorul etc.. full sintetic e clar mai bun decat semi-sintetic. Uleiuri ai o gama foarte larga din care poti alege. Eu nu am incercat decat MOtul 300v, 7100 si Castrol racing insa nu pe Z . Cel mai multumit am fost de 300v (nici de Castrol nu m-am putut plange) . filtu : mann, champion, hiflofiltro Ps: atasaj un test cu mai multe uleiuri
  17. Imi e dor de forumul asta..... si de SV Salut tuturor!
  18. Wouu.. Grea decizie. Din pct meu de de vedere nu cred ca are niciunul km reali. Eu mi-am luat motor din Italia cu 2 si jumate vechime cu 21mii km in bord. Ma bufneste rasul cand vad motoare pe bikeshop de 10 ani vechime cu km putini ( parca ar fii masinile din targul vitan, toate au maxim 100mii km). Cel mai bine ar fi sa le vezi pe amandoua, sa vorbesti cu proprietarii si sa iti formezi o idee. Cel mai important este cum a fost intretinut. Bafta!
  19. Este un 750. Nu am fact nici 50km cu ea(avand in vedere vremea). Imi place foarte mult, dar ii dau un mare MINUS ca nu are portbagaj sub seaua spate. Astept cu nerabdare multe grade celsius.
  20. Incerca sa iti reglezi turatia cu motorul cald . Trebuie sa fie 1300+- 100 rpm . Bafta!
  21. Salut tuturor! Sper sa ne auzim undeva la inceputul primaverii. Pana atunci numai de bine!!
  22. Eu vin ca nu m-am mai intalnit de mult cu ''voi'' La ce ora?
  23. Cablul este reglat. Uleiul e unul scump si se incadreaza in grafic pe aceeasi pozitie cu 10w40 cu toate astea am mai citit pe forum ca exista incopabilitati intre cutia de viteze si ulei.. Vroiam o certirudine in acest sens inainte sa ma apuc sa schimb ulei+filtru de nici 2mii km..
  24. Salut! imi amintesc ca am mai citit undeva pe forum despre problema pe care o intampin si eu acum si anume: imi intra in viteza greu si zgomotos! Mentionez ca: - am schimbat ulei+ filtru acum 2.000km - Castrol 10w50 full sintetic power I - schimbatul vitezelor a inceput sa devina deranjat de acum aporximativ 500km - pana acum am folosit Motul 300v dubluester 10w40 ( fara probleme)si 7100 10w40 (a papat ceva ulei-300grame la 3mii km) Ar fi cazul sa revin la Motul si surpinzator sa nu mai am o asfel de problema, desi uleiul nu are decat 2mii km?!....sau incepe sa dea semne de oboseala ambreaiajul ( moto are 36mii km) Multumesc! Ps: Cand merg mai linisit(schimbat la 4-5mii) si nu schimb sportiv (7-8mii) imi intra ok in viteza,dar nu e o regula
×
×
  • Creează nouă...