Sari la conținut

Delia

Membru
  • Număr conținut

    22
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Locatie
    Bucuresti
  • Numar Moto
    B 52 HXO

Vizitatori Recenți Profil

2.302 citiri profil

Delia's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. ;) "La multi ani!" frumosi si sanatosi!!!
  2. La multi ani !!!

  3. good choice, I wish i have one too!

  4. Accidenul s-a intamplat in fata mea si al unui prieten.eram 4 pe motoare si ne duceam spre bucuresti.eu(ddb) sabin sergiu si geo.sergiu si sabin eurau in fata noastra si probail sunt ultimele 2persoane care l-au vazut in viata cand s-au salutat.eu si geo eram in dreptul camionului care nu a franat brusc,era cu semnalu de stanga pus intentionand sa taie linia dubla continua.baiatu a venint in viteza eu vazandu-l.geo era la 1m in fata mea,tot ce am mai apucat sa vad au fost corpurile lor in aer.geo a franat si a tras de ghidon ca sa nu calce pe ei.imaginea e socanta si nu prea reusim sa ne revenim.e groaznic.
  5. Delia

    In Caz De Accident

    In sfarsit un topic care chiar ajuta!! Multumesc si sper sa nu am nevoie vreodata
  6. Delia

    Taximetristii

    Ieri am iesit cu moto... M-am oripilat cum se circula in buc in ciudat asa zisuului nou regulament. In masina nu prea constientizez dar cand ma urc pe moto si vad cati prosti sunt.... stateam la semafor ieri... se face verde plec, dintr-o str perpendiculara iese un taxi se uita la mine, vede ca sunt 10 m si se baga... noroc ca ma asteptam. Niste cretini semianalfeabeti care n-ar avea ce cauta la volan.
  7. Lasati-l in pace.... o fi de la accident
  8. Delia

    Poze

    NO COMMENT petrecere motociclista
  9. Prin alte tari exista multi pasionati de Sv-uri, multe intalniri pt sv si site-uri dedicate acestei motociclete. In romania nu prea sunt multe exemplare, desi observ ca incet incet mai apare cate unul. Poate incercam sa ne numaram sa vedem cati suntem: atat proprietari cat si iubitori de Sv-uri
  10. Hi people! Sunt Delia, am 20 de ani, A-ul de anul trecut b de vreo 2 ani. Am un sv650s de vreo luna dar nu am putut sa merg decat vreo 2 saptamani din diverse motive independente de mine(dependente de politie si permis ) Am vre 1400km si astept numerele(ca azi am facut rost de dovada) ca sa pot sa incep sa ma dau iar.
×
×
  • Creează nouă...