robychopper Postat Ianuarie 3, 2005 Share Postat Ianuarie 3, 2005 deci zilele astea am primit un mail de la un prieten belgian si am ramas fara cuvine de ce pot sa faca si astea pe la ei prin tara......este un harley nighttrain pe care au pus o rata pe spate de la AWON este de 330 bestial uitati aici linkul http://www.hbs.be/ au chiar 10 filmulete cu diferite momente din timpul lucrarii...care va asigur suta la suta ca merita...coborite si vazute daeci ca urmare am sa postez niste poze:)))))uitativa la poza asta are cureaua prin afara suspensiei spate...si va zic o chestie din care merita coborite filmele...are suspensie reglabila la buton cu un mic compresor care ridica si coboara suspensia spate va salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Ianuarie 3, 2005 Autor Share Postat Ianuarie 3, 2005 ;)aici vedeti roata si suportul pe care a fost facuta bascula softail spate modificata sa intre 330 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Ianuarie 3, 2005 Autor Share Postat Ianuarie 3, 2005 ;)geanta facuta din doua genti de 160 gen fat boy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Ianuarie 3, 2005 Autor Share Postat Ianuarie 3, 2005 ;)este o diferenta enorma intre cauciucul original de harley si cel de 330 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Ianuarie 3, 2005 Autor Share Postat Ianuarie 3, 2005 ;)si ultima in care este creatura aproape de sfirsit:)))))weyyyyyy felicitari baietilor de la http://www.hbs.be/ buna treaba sa o tina tot asa good work jimmy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Ianuarie 3, 2005 Share Postat Ianuarie 3, 2005 bravo lor,faina lucrare.... B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Ianuarie 4, 2005 Autor Share Postat Ianuarie 4, 2005 si o surpriza pt mine am webul meu pus in lista de linkuri a lor in coloana din partea din stinga mai jos robybiker in spain now http://www.hbs.be/english/coollinks.htm nu stiu cum au descoperit webul meu dar am ramas surprins azi cind mam uitat pe webul lor.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Ianuarie 10, 2005 Share Postat Ianuarie 10, 2005 Frateee!ce-i aia?..Eu,la VT-ul meu,am pe spate roata de 130....adica mai putin de jumatate k monstru' asta ?Frumoasa lucrarea,nimic de zis... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Ianuarie 13, 2005 Share Postat Ianuarie 13, 2005 Acu' vad si cum e vopsita,si ce forma are aripa spate...oare cum o fi sa mergi cu asa ceva prin Romania(intrebare retorica...)? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Aprilie 3, 2005 Autor Share Postat Aprilie 3, 2005 CEI CARE VA LUATI REVISTA MOTOLIFE sa stiti ca este accelasi motor prezentat de mine aici in 5 ianuarie....vedeti ca pe pagina lor aveti toate filmuletele gratis uitati linkul http://www.hbs.be/english/videos.htm salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Aprilie 3, 2005 Share Postat Aprilie 3, 2005 Asta e motorul care a aparut luna asta in Moto Life si cu CD-ul cu filmarea cum a fost realizat. Suna extraordinar motorul de HD! Este cool adica marfa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Aprilie 3, 2005 Share Postat Aprilie 3, 2005 ;)este o diferenta enorma intre cauciucul original de harley si cel de 330 E MONSTRUUUUUUUU Va dati seama ce urma lasa cauciucu ala pe asfalt?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Aprilie 3, 2005 Autor Share Postat Aprilie 3, 2005 Suna extraordinar motorul de HD! Este cool adica marfa! hehe RENEGADE pai suna bine dar stii care sunt motivele sunetului??? nu doar motorul ca e harley .....motorul este un nighttrain cu motor TWINCAM ....la care Jimmy a anulat injectia si a pus un carburator normal si a facut tobele alea bestiale... ) ce imi place la cei de la HBS este ca nu au folosit un motorS&S au lasat motorul de harley asa cum e el la care au schimbat doar carburatia si axul si pinionul cutiei scos mai in afara ca sa poata intra huiduma aia de cauciuc.....LONG LIVE HARLEY DAVIDSON BINE CA SA GINDIT SA PUNA SI MOTOLIFEUL UN ARTICOL INTERESANT SI UN MOTOR DE NOTA 20 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Aprilie 3, 2005 Autor Share Postat Aprilie 3, 2005 aaa si mai o chestie cred ca ati observat in videoclipuri ca are suspensie pe aer reglabila,are un mic compresor de aer adaptat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Aprilie 3, 2005 Autor Share Postat Aprilie 3, 2005 chiar au facut si un sporster dedicat celor de la metallica MET-STER, some kind of sportster, dedicated to Metallica !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Aprilie 3, 2005 Autor Share Postat Aprilie 3, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Aprilie 3, 2005 Autor Share Postat Aprilie 3, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Aprilie 4, 2005 Share Postat Aprilie 4, 2005 Dar mai este si bestia asta cu roata 250/40-18 Avon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Aprilie 4, 2005 Share Postat Aprilie 4, 2005 si dupa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Aprilie 4, 2005 Autor Share Postat Aprilie 4, 2005 Dar mai este si bestia asta cu roata 250/40-18 Avon. REQUIREM da sunt mai multe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Aprilie 4, 2005 Share Postat Aprilie 4, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Aprilie 4, 2005 Share Postat Aprilie 4, 2005 Da sunt mai multe.. dar parca asta imi place FFF mult. Parca e simpla, dar totush nu e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Aprilie 4, 2005 Autor Share Postat Aprilie 4, 2005 pai asa o mica caracteristica a choperului la baza este un NIGHTTRAIN cu motor twin cam sau schimat,modificat urmatoarele incpind din fata sa schimbat roata fata original avea 21 acum are 17 sa schimbat aripa ghidonul tobele de esapament seaua aripa spate bascula roata spate pinionul de tractiune de la cutie a fost scos mai inafara si cam atit am sa pun citeva poze si ultima va fii un harley NIGHTRAIN ORIGINAL sa vedeti ce era la baza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Aprilie 4, 2005 Autor Share Postat Aprilie 4, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Aprilie 4, 2005 Autor Share Postat Aprilie 4, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate