pachemon Postat Martie 29, 2008 Share Postat Martie 29, 2008 imi curge uleiul din amortizorul spate. se poate repara? ca sa iau unu nou imi trebuie codul lui!!!!! AM NEVOIE DE AJUTORRRRRRRR!!!!!!! --- Mesaj completat în 29 Mar 2008 18:41 -------------se potrivesc ambele tipuri de amortizoare de spate de la pegaso? adica si ala de strada cu "robinet" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Martie 29, 2008 Share Postat Martie 29, 2008 imi curge uleiul din amortizorul spate. se poate repara? ca sa iau unu nou imi trebuie codul lui!!!!! AM NEVOIE DE AJUTORRRRRRRR!!!!!!! <small>--- Mesaj completat în 29 Mar 2008 18:41 -------------</small><br/>se potrivesc ambele tipuri de amortizoare de spate de la pegaso? adica si ala de strada cu "robinet" Si e chiar mai bun cel cu robinet intrucat poti regla suspensia dupa incarcatura-drum. Cred ca pe forumul oficial Aprilia am vazut un tutorial despre repararea amortizorului spate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pachemon Postat Martie 29, 2008 Autor Share Postat Martie 29, 2008 un link ceva sa vada si ochiul meu? --- Mesaj completat în 30 Mar 2008 10:43 -------------ajutor vreau sa dau comnda in italia si nu stiu codul amortizorului spate. unde pot sa-l gasesc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate