Sari la conținut

pachemon

Super Membru
  • Număr conținut

    991
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    andreipredoi

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    1995
  • Motocicleta
    DA
  • Numar Moto
    ce mai conteaza

Informații profil

  • Motociclete detinute
    functionale

Vizitatori Recenți Profil

1.723 citiri profil

pachemon's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Leon mai ai parbrizul? Ca parca l-as schimba pe al meu... andreipredoi@gmail.com( intru rar pe aici in ultuma vreme)
  2. In cazul in care ai nevoie de un prieten care sa te ajute cu dosarul da dauna ma poti contacta...
  3. daca nu e pus pe traiectoria de intrare al cui/surub snurul, in timp va incepe sa scape aer pe acolo. daca e pus corect nu va scapa la incept dar in timp va ceda si snurul. cel mai bine este sa pui un petec. patit si rezolvat in acest mod. spray-ul la fiecare oprire se va aduna in partea de jos a anvelopei si in oras vei simti la fiecare semafor o usoara trepidatie pana la uniformizarea spumei pe interiorul anvelopei la fiecare plecare.
  4. daca nu e semnalizata intersesctia si marcajul rutier este intrerupt: da, altfel nu. dar cititi d-lor, codul rutier ca este totul scris acolo.
  5. ei trebuie sa dovedeasc ca nu ai purtat echipamentul la momentul respectiv. trebuie "sa ceri" asa spune legea rca. adica in lege spune sa depui o cerere de despagubire cu o suma. ei daca nu vor sa plateasca trebuie sa faca dovada ca tu ceri mai mult decat face echipamentul.
  6. la schimbarea directiei de mers trebuie sa te asiguri continuu pana la terminarea manevrei. initiatorul topicului este vinovat conform regulamentului, chiar daca masina neagra era in depasirea lui. singura lui scapare de 50%(culpa comuna) ar fi ca in dreptul (inainte si dupa intare) intersectiei respective sa fie linie continua cu intreupere pentru virajul la stanga. daca e linie discontinua este vinovat 100%.
  7. sunt trei martori "vinovatul moral" este unul care daca vrea sa recunoasca, motociclistul este al doilea care declara ca l-a evitat pe loganul alb; si al treilea loganul albastru care "nu a acordat prioritate". daca cele trei parti nu dau aceleasi indicii despre eveniment si daca politistul n-are chef de complicatii atunci o taie simplu: vinovat loganul albastru. dar in romania se poate contesta procesul verbal si decizia finala o poate da doar justitia prin judecatori... etc. etc. etc.c
  8. autorul moral se pedepseste in romania atat timp cat exista martori. in cazul de fata este pagubitul cu loganul de pe partea dreapta. asta numai daca a dat o declaratie corespunzatoare la politie si daca motociclistul ii va sustine declaratia. dar traim in romania si vinovat va fi scos cel cu loganul albastru.
  9. minuatie! sa nu uite sa isi ia "chartiile" de la i.m.l. pentru rca si apoi despagubirile de vatamare corporala de la rca-ul vinovatului. sa nu uite sa bage si echipamentul la despagubiri pe langa mobra.
  10. acum nu a mai ramas familiei decat sa-l planga si sa incerce sa ia banii la asigurari pentru bunuri dar mai ales pentru vatamarea corporala urmata de deces(cateva sute de mii de euro).
  11. la ulei de amestec intotdeauna scrie pe sticla: 2% maxim 3% dar scoate fum!
  12. pai in manual spune ca se schimba incepand cu 15000 si poate ajunge la 40000 in functie de uzura. eu vreau sa-l schimb pentru ca pinionul este uzat
  13. prezent! multumim, s-a rezolvat si cu schwache si modul de calcul. acum mai ramane sa isi obtina "pagubitul" banii corecti conform legii.
  14. da si e caut unele protectii de maini la un pret mai mult decat rezonabil si caresa reziste la atingerea cu asfaltul din cand in cand. nu imi plac alea fara suport metalic pe interior de cros, de fapt nu ma ajuta pe mine la ceea ce am eu nevoie. si da, mai caut suporti laterali pentru cutii.
×
×
  • Creează nouă...