Jump to content

pachemon

Super Membru
 • Content Count

  991
 • Joined

 • Last visited

About pachemon

 • Rank
  CONSILIER DAUNE MATERIALE MORALE SI MEDICALE

Contact Methods

 • Yahoo
  andreipredoi

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti
 • Carnet moto din
  1995
 • Motocicleta
  DA
 • Numar Moto
  ce mai conteaza

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  functionale

Recent Profile Visitors

1,368 profile views
 1. Leon mai ai parbrizul? Ca parca l-as schimba pe al meu... andreipredoi@gmail.com( intru rar pe aici in ultuma vreme)
 2. In cazul in care ai nevoie de un prieten care sa te ajute cu dosarul da dauna ma poti contacta...
 3. amandoua sunt fix acelasi lucru si doar denumirea brandului este alta. Am pus eu pe kappa accesoriile givi fara nici o problema (stop suplimentar top case). Succes
 4. daca mai este interesat initiatorul ii astept intrebarile pe PM. restul se dezvolta tet-a-tet si la final dupa primirea unor despagubiri daca doreste sa va dezvaluie ce face un consultant/consilier de daune si ce comision a dat/primit depinde numai de el daca vrea sa va ofere informatiile.
 5. carte(C.I.V.) la rar nu faci decat daca nu o mai gasesti pe aia care o ai trecuta deja in talon!!! toate vehiculele autopropulsate (inclusiv cele artizanale) au/necesita C.I.V.! LA VAZAREA INITIALA ELE AVEAU ASA CEVA!
 6. bunicel tutorialul, dar din ce am citit aici intiatorul topicului din lipsa de experienta a uitat sa spuna ca daca nu se plateste in termenul stabilit de lege de la ultimul document solicitat de catre asigurator la eliberarea notei de constatare IN ORIGINAL (nu copie cum a spus initiatorul). Dosarul de daune se poate deschide pe RCA doar in baza unei cereri de despagubire. abia dupa aceea asiguratorul este obligat sa instrumenteze doasrul de daune. IN CAZUL IN CARE AVETI ACCIDENT MOTO, INTOTDEAUNA VE-TI FACE PROCES VERBAL LA POLITIE/ANEXA 2(in cazul in care sunteti nevinovati). In cazul in car
 7. cand ajungi la politie te duci si decalri evenimentul. in legatura cu "vatamarea corporala" declari ca dupa eveniment cand ai incercat sa ridici motorul ai alunecat pe sina uda si asa s-a rupt piciorul. pura coincidenta. iti vor da permisul inapoi pe loc+amenda. nu declari vatamare corporala din cauza evenimentului. ai grija ca pe declaratie este undeva mentiunea de facut. ei scapa de facut dosar de cercetare si inchid discutia repede. totul DEPINDE DOAR DE DECLARATIA PE CARE O SEMNEZI. in declaratie nu faci nici o mentiune referitoare la autovatamare. vatamarea s-a petrecut imediat dupa eveni
 8. Rog oferta pret semnal stanga fata kawasaki versys - cod piesa 92009 (corp semnal negru flexibil) si 23037A(semnal complet) (pozitia “g-6 turn signals” din catalogul de piese), bucsa cap ghidon + siguranta - cod piesa 92092 si 92033 (f-8 handlebar)
 9. daca nu e pus pe traiectoria de intrare al cui/surub snurul, in timp va incepe sa scape aer pe acolo. daca e pus corect nu va scapa la incept dar in timp va ceda si snurul. cel mai bine este sa pui un petec. patit si rezolvat in acest mod. spray-ul la fiecare oprire se va aduna in partea de jos a anvelopei si in oras vei simti la fiecare semafor o usoara trepidatie pana la uniformizarea spumei pe interiorul anvelopei la fiecare plecare.
 10. daca nu e semnalizata intersesctia si marcajul rutier este intrerupt: da, altfel nu. dar cititi d-lor, codul rutier ca este totul scris acolo.
 11. ei trebuie sa dovedeasc ca nu ai purtat echipamentul la momentul respectiv. trebuie "sa ceri" asa spune legea rca. adica in lege spune sa depui o cerere de despagubire cu o suma. ei daca nu vor sa plateasca trebuie sa faca dovada ca tu ceri mai mult decat face echipamentul.
 12. la schimbarea directiei de mers trebuie sa te asiguri continuu pana la terminarea manevrei. initiatorul topicului este vinovat conform regulamentului, chiar daca masina neagra era in depasirea lui. singura lui scapare de 50%(culpa comuna) ar fi ca in dreptul (inainte si dupa intare) intersectiei respective sa fie linie continua cu intreupere pentru virajul la stanga. daca e linie discontinua este vinovat 100%.
 13. sunt trei martori "vinovatul moral" este unul care daca vrea sa recunoasca, motociclistul este al doilea care declara ca l-a evitat pe loganul alb; si al treilea loganul albastru care "nu a acordat prioritate". daca cele trei parti nu dau aceleasi indicii despre eveniment si daca politistul n-are chef de complicatii atunci o taie simplu: vinovat loganul albastru. dar in romania se poate contesta procesul verbal si decizia finala o poate da doar justitia prin judecatori... etc. etc. etc.c
 14. autorul moral se pedepseste in romania atat timp cat exista martori. in cazul de fata este pagubitul cu loganul de pe partea dreapta. asta numai daca a dat o declaratie corespunzatoare la politie si daca motociclistul ii va sustine declaratia. dar traim in romania si vinovat va fi scos cel cu loganul albastru.
 15. minuatie! sa nu uite sa isi ia "chartiile" de la i.m.l. pentru rca si apoi despagubirile de vatamare corporala de la rca-ul vinovatului. sa nu uite sa bage si echipamentul la despagubiri pe langa mobra.
×
×
 • Create New...