Lutzifer Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 (editat) Sambata - Duminica , 19-20.Apr.2008 ! Am plecat Sambata dupa`masa pe la ora 13:00 din Arad 6 motoare pe ploaie pana la Timisoara unde era furtuna , de acolo am mai mers aprox 20-30 km pe ploaie si a iesit mult asteptatul soare La ora 7 am ajuns la Baile Herculane , am stat la bancuri pana pe la ora 1 , dupa care ne-am culcat fiecare in patutzul lui ... Duminica la 8:30 toata lumea sus ... incet , incet echiparea si plecarea spre casa ! Am fost pe la Orsova si pe langa Dunare pana la Moldova Noua ( cine nu stie unde este Moldova Noua va spun eu , este intre Moldova Opt si Moldova zece ) la ora 19:00 am fost in Arad ... A fost o plimbare foarte faina pe 2 zile , prima din anul acesta ! 620 km ... Poze ... http://www.mypictures.ro/utilizator/poze/Lutzifer?album=789 Slideshow`uri ... Part 1 , Spre Herculane ! Part 2 , Spre casa de la Herculane pe la Dunare ! Harta cu Traseul ... Editat Aprilie 22, 2008 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Diutza Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 Szuper faina o fost excursia ... dupa cate vad ... Si slide-urile is foarte faine ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spirit Honda Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 Ce ma enervati?????? Cat puteti sa va mai plimbati ...si nu zic ca nu aveti pe unde! Ce sa mai, in fiecare luni mai primesc pe mess cate un serial Transalp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 pai ne plimbam si noi ca nu avem ce face altceva... asteptam vara si tura cea mare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vest Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 Ce ma enervati?????? Cat puteti sa va mai plimbati ...si nu zic ca nu aveti pe unde! Ce sa mai, in fiecare luni mai primesc pe mess cate un serial Transalp. hai cu noi.....poate te enervam si live..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 hai cu noi.....poate te enervam si live..... citez "Noah, mergem?!" ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spirit Honda Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 hai cu noi.....poate te enervam si live..... Evident! Promisiunea cu luatul din Bucuresti ramane? Hai ca incerc sa fac cei 500 de km sa imi iau examenul pentru Transalpina!!! Si toate astea numai pentru tine! !!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 transalpina? cand? cum? sau citez 'noah merem?' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Aprilie 24, 2008 Autor Share Postat Aprilie 24, 2008 transalpina?cand? cum? sau citez 'noah merem?' Putem incerca Caline la sfarstiul lui Mai , inceputul lui iunie ... ca mai repede nici o sansa sa treci de pasul ala la peste 2000 m ! ii zapada suta`n mie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chill0ut Postat Aprilie 28, 2008 Share Postat Aprilie 28, 2008 foarte misto clipurile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geeoboss Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 foarte frumos,cred ca merg si eu in vara asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate