Sari la conținut

Diutza

INACTIV
  • Număr conținut

    87
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Female
  • Locatie
    Romania , Arad
  • Carnet moto din
    Poate odata ...
  • Motocicleta
    Inca n-am ...
  • Numar Moto
    Moto
  • Club
    Nimik

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Nimik
  • Interests
    Fotografii , excursii , munte , plimbari .

Diutza's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. "La multi ani!" cu sanatate si noroc!!!

  2. Superbe poze, superba excursie! La cat mai multe!
  3. Eh...nu-i chiar asa! Dar sa revenim la pozele lu' Bertian, care sunt superbe
  4. Stam la caldura daca nu o sa fie peste 30 de grade
  5. Diutza

    Mesaje(vorbe)discutii!

    Hop si eu cu un La multi ani!! pt Atti ;)
  6. Postat de Lutzifer! Se pare ca ne alaturam si noi grupului care merge maine la Belgrad. Am fi 3 persoane, doua TransALP-uri... eu cu Dia si cu Atti. In cazul in care o sa mai vrea cineva sa vina acasa pe alt traseu de cat cel pe care se merge in colo , am facut o harta: GIV spune ca este putin mai rau drumul in unele zone de cat cel pe care se merge in colo. Dar tot mai bine ii de cat sa ma intorc pe acelasi drum Kilometri totali is 450. Participanti la aceasta tura pare sa fie una destul de numeroara, dar asta o sa vedem maine dimineata cata lume o fi in fata Teatrului la ora 9:30. La ora 10:00 se pleaca! Vremea o sa fie super, senin , caldura , tot ce trebuie.
  7. Ce faina ii poza aia cu motoarele si in jur is numa baloane! :X
  8. Am vorbit aseara cu Berti, pe la 9:30 se pregateau sa se cazeze in Polonia. S-au oprit cateva ore in Slovacia, iar azi vor sa viziteze Auschwitz! Vremea a spus ca a fost buna pana acum, intre 4 si 12 grade. Ii asteptam acasa sa dea ei mai multe detalii
  9. Noutati! Vineri 3.Septembrie.2010, dimineață la prima ora (in jur de ora 5:00) plecam pana Duminica 5.Sept.10 intr-o excursie moto combitata cu drumetii pe dealuri si prin chei. Se merge in Muntii Trascau jud. Alba , zona TecÂşeÂşti (langa TeiuÂş ... spre stanga) Din cate am inteles se poate ajunge pana la locul de campare cu moto , dar si cu masina. A fost conducatorul de grup acuma-s 3 sapt , si a urcat cu Dacia. Din Arad is vreo 260-280 km pe varianta: Arad - Deva - Alba Iulia - TecÂşeÂşti! Dar este si o zona mai rea de drum , care duce spre TecÂşeÂşti. Programul celor de la Veniti Cu Noi despre aceasta excursie este urmatoarea: vineri, 3 - luni, 6 septembrie 2010 Cu corturile in Muntii Trascaului (zona Tecsesti) Plecam din Arad in noaptea de joi spre vineri, 3 septembrie, cu acceleratul 1923 de la ora 0:14 (plecare Timisoara 23:10) pana la Teius (sosire 3:58), apoi cu autobuzul (inchiriat) la Tecsesti si circa 15 minute pe jos in zona Poienii cu narcise, unde vom sta 3 nopti in corturi proprii . Sosirea la Arad luni la ora 23:06 (sosire Timisoara prin Lugoj la ora 23:56). Cheltuieli de transport : aproape 100 lei (tren+autobuz). Inscrieri se pot face la conducatorii de grup: sotii Ambrus Agneta (tel. 0721.978.600) si Kalman-Micutu (tel. 0742.240.610), precum si la Roni Liptai (tel. 0257.272.317-seara). Luni, 30 august, intre orele 17-18 ne intalnim la Agentia de Voiaj CFR Arad pentru a cumpara bilete de tren. Cei care nu fac deplasarea cu grupul vor fi penalizati cu 3 lei . Zilnic vom organiza drumetii si intentionam sa vizitam urmatoarele obiective turistice: cheile Tecsestilor, Piatra Cetii (1233m), Piatra Bulzului, Piatra Craivei (1078m), cheile Intregalde, cheile Galditei, vf. Doagului (1177m), zona cheilor Manastirii, cheile Rimetului, Pravului, Piatra Baltii. Masa se serveste din rucsac cu alimente aduse de acasa. Intentionam sa facem si o seara de videoproiectie daca vom avea conditiile tehnice necesare. Daca vrea cineva sa vina , sa spuna!
×
×
  • Creează nouă...