dealien Postat Iulie 6, 2008 Share Postat Iulie 6, 2008 stie cineva daca se tine intrunirea de la turda si in ce perioada? Auzisem ca s-ar fi amanat!!! Va multumesc!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spartacus Postat Iulie 6, 2008 Share Postat Iulie 6, 2008 stie cineva daca se tine intrunirea de la turda si in ce perioada? Auzisem ca s-ar fi amanat!!! Va multumesc!! s-a amanat intalnirea din Cluj, a clubului Transilvania Bikers. Asta-i acea din Turda, a Transilvania Riders. ...Stiu ca ii cam confundabil... check out : /index.php?showtopic=236208 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jethro tull Postat Iulie 6, 2008 Share Postat Iulie 6, 2008 s-a amanat intalnirea din Cluj, a clubului Transilvania Bikers. Asta-i acea din Turda, a Transilvania Riders. ...Stiu ca ii cam confundabil... check out : /index.php?showtopic=236208 ok!dar pe care data???ca nu-mi dau seama...o fi de la bere sau tu nu ai zis nimic despre.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spartacus Postat Iulie 6, 2008 Share Postat Iulie 6, 2008 ok!dar pe care data???ca nu-mi dau seama...o fi de la bere sau tu nu ai zis nimic despre.... nu am zis, mea culpa. dar exista programul intrunirilor de moto din Ro. Acolo scrie ca e din 18 pana in 20 Iulie.... Merita sa va faceti timp. Locatia e superba si eu cred ca nu numai locatia va va lasa impresie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dealien Postat Iulie 6, 2008 Autor Share Postat Iulie 6, 2008 Multumesc mult de reply la toata lumea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate