crazvy Postat Iulie 23, 2008 Share Postat Iulie 23, 2008 dupa ce am trecut de Ceahlau am dat o fuga si pe Rarau si dupa aceea Voronet Gura Humorului Moldovita Sucevita Calimani Bilbor Ditrau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Miki Postat Iulie 23, 2008 Share Postat Iulie 23, 2008 Asta da peisaje. Poate vii la mine la o bere cu hartile tale si-mi explici si mie traseele alese de tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctoril Postat Iulie 23, 2008 Share Postat Iulie 23, 2008 ahaaaa, deci din acest motiv nu ai mai ajuns in Padina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazvy Postat Iulie 23, 2008 Autor Share Postat Iulie 23, 2008 Asta da peisaje.Poate vii la mine la o bere cu hartile tale si-mi explici si mie traseele alese de tine. o sa postez aici o harta numai sa gasesc una pe care sa trasez ruta ahaaaa, deci din acest motiv nu ai mai ajuns in Padina mda si a plouat simbata dimineata am vazut ca v-ati distrat bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chif Postat Iulie 23, 2008 Share Postat Iulie 23, 2008 Super pozele. Avem un topic despre poze din Bucovina aici. Pune si tu daca vrei, ca ai ce. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazvy Postat Iulie 23, 2008 Autor Share Postat Iulie 23, 2008 Super pozele.Avem un topic despre poze din Bucovina aici. Pune si tu daca vrei, ca ai ce. fain acum mi se par asa fade pozele fata de atmosfera, aerul, linistea de acolo cred ca m-am indragostit de Bucovina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Iulie 23, 2008 Share Postat Iulie 23, 2008 dupa ce am trecut de Ceahlau am dat o fuga si pe Rarau si dupa aceea Voronet Gura Humorului Moldovita Sucevita Calimani Bilbor Ditrau Frumos, foarte frumos!De ce nu ai dat un semn de viata cand ai trecut prin Gheorgheni, poate puteam sa stam la o vorba mica! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazvy Postat Iulie 23, 2008 Autor Share Postat Iulie 23, 2008 aici e traseul: am pus numai de la Gheorghieni incolo, partea mai relevanta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate