Lutzifer Postat August 29, 2008 Share Postat August 29, 2008 (editat) Traseul care l-am facut ii asta ce se vede pe harta in proportie de 90% , am facut mici devieri ... Am facut in total 520 km , din care peste 100 km de drumuri forestiere si offroad. Aici puteti vedea pozele SlideShow , Pietroasa,Padis,Rachitele,Lacu Lesu ... Link-ul de la SlideShow pe MotoTube Cateva poze ... Editat August 29, 2008 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spirit Honda Postat August 30, 2008 Share Postat August 30, 2008 Vest nu o sa scape pana nu ma duce si pe mine pe aici! Voi sunteti de vina! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cs-marius-b Postat August 30, 2008 Share Postat August 30, 2008 salut baeti.frumose ture bagati,pozele la fel,sinteti tari ce sa va zic va admir.tinetio tot asa .apropo ultima data cand mam uitat la transalpu verde avea vreo 72000 km acu a depasit 80000.va plimbati voi nu gluma.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat August 30, 2008 Share Postat August 30, 2008 frumoasa plimbare. frumoase poze. m-am uitat printre pozele voastre... asta de mai m-a lasat masca. ati vrajit un fluture!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat August 30, 2008 Autor Share Postat August 30, 2008 salut baeti.frumose ture bagati,pozele la fel,sinteti tari ce sa va zic va admir.tinetio tot asa .apropo ultima data cand mam uitat la transalpu verde avea vreo 72000 km acu a depasit 80000.va plimbati voi nu gluma.... Mersi de aprecieri ... Ne-am plimba noi si mai mult de atat , dar ii o singura problema ... bugetu !!! Ceau si numa bine ! Asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate