Lutzifer Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 In data 31.08.2008 am plecat 6 motoare ( 5 Transalp`uri si un Africa Twin ) la plimbare ! Arad - TM - Lugoj - Margina si de aici pe unde s-a putut ... Vedeti mai multe din Slide-uri si Poze ! Part 1 ... Ruschita, Spre Vf. Pades , Poiana Marului , Muntele Mic ! Part 2 ... Ruschita, Spre Vf. Pades , Poiana Marului , Muntele Mic ! Pe mai tarziu o sa Uploadez pe net si restu de poze ! Cateva poze ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fade2black Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 Faina tura baieti, felicitari Da slide-u' 2 nu mere? Fade Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Septembrie 1, 2008 Autor Share Postat Septembrie 1, 2008 (editat) A trebuit sa Uploadez din nou partea a 2-a a slide-ului pe Youtube ca dintr-o cauza inca necunoscuta , nu a mers din prima Aici puteti vedea mai multe POZE Editat Septembrie 1, 2008 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florad Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 Salutare ! nu pot spune ca m-a surprins iesirea voastra ! Va stiu si stiu ca "doar" asta stiti sa faceti : super trasee , super peisaje , drumuri naspa , intr-un cuvant : BRAVO! Va salut si drumuri cu multi bolovani ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spd Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 Nu a fost rau de la Taul Ursului pana la Ruschita?Eu am fost pana acolo si nu am coborat pt ca am auzit ca pe unele locuri lipseste drumul cu totul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Septembrie 1, 2008 Autor Share Postat Septembrie 1, 2008 Nu a fost rau de la Taul Ursului pana la Ruschita?Eu am fost pana acolo si nu am coborat pt ca am auzit ca pe unele locuri lipseste drumul cu totul. Odata am prins un " drum " din care s-a facut parau ! Banuiesc ca de drumu ala zici , dar noua chiar ne-a placut ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fade2black Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 Am si eu cateva poze: http://www.transalp.ro/galerie/thumbnails.php?album=77 Fade Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A n d y Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 Bravo baieti... vad ca nu va place deloc p-acasa. Super spectaculoasa cariera de marmura... impresionanta chiar... Interesanta si "ulicioara" aia proaspat asfaltata pe golul alpin. @Lutzifer: man, bagi toate plimbarile astea sa dai incredere in Transalp la potentialii cumparatori , nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Septembrie 2, 2008 Autor Share Postat Septembrie 2, 2008 Bravo baieti... vad ca nu va place deloc p-acasa. Super spectaculoasa cariera de marmura... impresionanta chiar... Interesanta si "ulicioara" aia proaspat asfaltata pe golul alpin. @Lutzifer: man, bagi toate plimbarile astea sa dai incredere in Transalp la potentialii cumparatori , nu? Intra`devar ii foarte frumoasa si spectaculoasa cariera de marmura , merita vazuta in realitate, ii imensa ! @BAlanuS-u: Da , putem zice si asta ! Oricum TransALP-u ii Nr. 1 pentru Romania ! Stie sa faca de toate ... numa sa fie persoana potrivita pe motor ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircealeschian Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 Faine poze. Si tura. Si voi. Mai vreau... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atti Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 (editat) Faine poze. Si tura. Si voi.Mai vreau... si eu!!!!!!!! sa dam si o nota!(adica trei) Editat Septembrie 2, 2008 de Atti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Septembrie 3, 2008 Autor Share Postat Septembrie 3, 2008 Sa va pun si o harta ca nu am apucat ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cs-marius-b Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 Salut baeti.Stima si respect din partea mea ,ce sa va zic sunteti de admirat.frumoase ture bagati.ce sa intamplat cu Africa-twin a cam fost culcata...? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircealeschian Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 (editat) I-a fost putin somn vacutzei... Insa lutzifer n-a apucat sa faca poze si cu transalpuri in derapaj controlat... prietenii stiu de ce. Adevarul e ca la cele 230 kile mai bine-i dai drumul decat sa incerci s-o tii. Practic, am "inburdat-o" de 2 ori, odata uitandu-ma dupa niste zmeura si lasand-o in lateral cu impresia ca cricul e pus. Nu era... Asta se vede si-n film, aducerea la verticala... Editat Septembrie 3, 2008 de mircealeschian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Septembrie 3, 2008 Autor Share Postat Septembrie 3, 2008 (editat) Asta asa ii ... se simt kilogramele in plus ! Oricum toata tura in sine a fost foarte reusita , fiecare a avut momente in care putea sa culce motoru ! Unii au reusit sa nu faca asta , altii mai putin ! Important ii ca au fost minore! (nu cu noi , ci " cazaturile " ) sa nu se inteleaga altceva Editat Septembrie 3, 2008 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rexkroki Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 Felicitari pentru tura! in ce portiune se afla fasia aceea de asfalt proaspat? chiar daca nu am motor si pe mine ma atrage drumul peste Muntii Poiana Rusca de la Luncani spre cariera de la Ruschita dar din pacate pana acum nu am avut ocazia... cum se prezinta drumul, este practicabil pentru o masina cu tractiune 4x4? Nu e un off-roader adevarat, e doar un Suzuki SX4. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Septembrie 4, 2008 Autor Share Postat Septembrie 4, 2008 (editat) in ce portiune se afla fasia aceea de asfalt proaspat?cum se prezinta drumul, este practicabil pentru o masina cu tractiune 4x4? Nu e un off-roader adevarat, e doar un Suzuki SX4. Drumu ala proaspat asfaltat ii sus la Muntele Mic ! Ii practicabil drumu si pt o masina normala , doar ca ii o zona de vreo 200-300 m unde din drum se face parau ! Numai stiu exact sa iti zic unde, oricum aproape de cariera de marmura de la ruschita! acolo ar fi bine o masina cu garda mai inalta , nu neaparat 4x4 , doar dca vrei sa urci pe acolo. Noi am coborat ... Is zone si un pic mai urate de cat ce se vede in poza ... dar acolo nu am apucat sa ma opresc sa fac poze ! Editat Septembrie 4, 2008 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rexkroki Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 multam fain Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Septembrie 4, 2008 Autor Share Postat Septembrie 4, 2008 multam fain Cu placere ! Si daca o sa faci traseul , bafta Vreau sa vad poze , cu Suzuki-u in actiune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VipCristian Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 Drumu ala proaspat asfaltat ii sus la Muntele Mic !Ii practicabil drumu si pt o masina normala , doar ca ii o zona de vreo 200-300 m unde din drum se face parau ! Numai stiu exact sa iti zic unde, oricum aproape de cariera de marmura de la ruschita! acolo ar fi bine o masina cu garda mai inalta , nu neaparat 4x4 , doar dca vrei sa urci pe acolo. Noi am coborat ... Is zone si un pic mai urate de cat ce se vede in poza ... dar acolo nu am apucat sa ma opresc sa fac poze ! Pozele alea 2 sunt facute pe paraul turcu asa se numeste.. din satul Ruschita urci aprox 5-6 km, pe acolo pot urca si eu cu scuterul.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 bah,dudelor...imi pare rau ca nu am ajuns si eu...daca eram putin mai econom in ceea ce privea timpul,puteam ajunge lejer sa vin si eu...dar nu a fost sa fie...faine si pozele si filmuletele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Septembrie 5, 2008 Autor Share Postat Septembrie 5, 2008 Pozele alea 2 sunt facute pe paraul turcu asa se numeste.. din satul Ruschita urci aprox 5-6 km, pe acolo pot urca si eu cu scuterul.. Da , cu un scooter urci ! Mai greu dar se poate ... cu o masina care nu are garda inalta chiar is curios cum treci pe acolo fara sa ramai suspendat , sau fara sa spargi baia , sa ramai fara toba ! Is bolovani si gauri destul de mari ! Cu motoru ii simplu ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VipCristian Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 (editat) Da , cu un scooter urci ! Mai greu dar se poate ... cu o masina care nu are garda inalta chiar is curios cum treci pe acolo fara sa ramai suspendat , sau fara sa spargi baia , sa ramai fara toba ! Is bolovani si gauri destul de mari ! Cu motoru ii simplu ... Doar acolo la apa ii mai rau in rest e destul de bun drumul, am urcat eu chiar pana in Poiana Rusca, acolo drum rau si ai de urcat iar in unele locuri trebe sa mergi pe carare ... Editat Septembrie 5, 2008 de VipCristian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fade2black Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 Yep, Mai aveam si noi 1000m si ajungeam pe varf. Ne-a fost atat de sictir ca nici pe jos nu am tentat sa urcam, sa ne fie rusine Ramane pe data viitoare. Fade Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircealeschian Postat Septembrie 24, 2008 Share Postat Septembrie 24, 2008 No, in sfarsit am recuperat si eu cablul de transfer de la telefonul cu care am facut poze. Asa ca , aducandu-mi aminte Dorin de restante de poze le postez ( incercand sa nu repet ce-a fost deja postat) dupa cum urmeaza: dupa ce ne-am intalnit la Margina cu fade am luat-o pe dealuri pana am ajuns la o rascruce iar mai apoi, dupa o tentativa nereusita de cucerire a muntilor, dupa goana pe forestiere si pe un drum descendent purtati de parau, am ajuns la ruschita si dai inainte prin niste zone superbe care-au fost descrise mai sus pana pe muntele mic la cross adica cruce moment in care se lasa seara si-a fost musai sa coboram ca sa ne vedem de treaba mai departe pe un drum foarte bun pana la telescaun dar de-acolo plansul si scrasnirea dintilor ( pentru vitezane, chopere si alte cele, ce credeati - ca doar nu pentru africane si transalpuri ) pana in caransebes unde ne-a prins noaptea. am mers destul de lejer pana in Timisoara, fragmentati putin de oboseala, ritm personal si semafoare asa ca ne-am regrupat doar la intrarea in Timi putin dupa ce prietenii nostri aradeni au trecut pe langa mine, cu semne cu farul. Una deasupra celeilalte, o tura foarte reusita. Mircea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate