Sari la conținut

florad

Membru
  • Număr conținut

    137
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    oct 2004
  • Motocicleta
    Honda Africa Twin 750
  • Numar Moto
    B
  • Club
    TRANSALP

Informații profil

  • Motociclete detinute
    SCUTER APRILIA ATLANTIC 500cmc,BMW F650 , Honda TRANSALP 2005, BMW K 1200 LT

florad's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Nu mai suportam sa merg pe asfalt ! asa ca mi-am luat TA inapoi ( adica acelasi ) Iar cu "plecatu-n lume "eu il sustin ; sa aiba parte de mult noroc ! . Bag un rezervor !
  2. Iti doresc sa te descurci in "tura"care ti-ai propus-o ! http://www.bzb.ro/index.php?page_name=stir...;id_stire=56310
  3. Bravo pt tura facuta ! ti-ai ales un traseu fain ! iar fotografiile sunt deosebite ! Dar vei veni la intrunirea Transalp la Lepsa ?
  4. Ma bucur ca ai deschis acest topic ! BRAVO ! Am gasit ceva :
  5. Salutare ! indraznesc sa ma consider "motociclist de cursa lunga" ! in 2007 cu Transalp 650 (alaturi de Pompi) am ajuns la Villach;in 2009 ,cu BMW K 1200 LT am facut cateva pasuri prin Austria , am trecut si prin Cortina D'ampezzo si Villach.
  6. BRAVO ! felicitari voua care ati ajuns acolo si ati si participat cateva zile ! din pacate n-am reusit sa ajung cu motorul , dar am trecut pt cateva minute p-acolo - fiind in trecere cu masina ! am fost in 2007 si m-a impresionat aceasta intrunire !
  7. ... si ar mai fi si spre sud de mers ; Cave Del Predil ,urcare pe mtii.Mangart(vezi in google earth),apoi spre Serbia la raul de smarald (Soca river) si intoarcere prin pasul Vrsic spre Kranjska Gora si inapoi la "baza" = aprx.170km
  8. La cel mai mare camping din Faak Am See ( Villach) ; in fata campingului este un mare supermarket , o maareee terasa cu restaurant cu " impinge tava " ,iar peste drum se organizeaza cel mai mare bazar din zona
  9. am ajuns p-acolo saptamana trecuta !am stat doar o noapte ca eram in "turneu" prin Austria ; frumos , civilizat etc ; sper sa merg si la MARELE EVENIMENT ! am campat in camping Arnaitz (http://www.camping-arneitz.at/ )aici gasiti si preturi la cazare pt perioada respectiva sau alte campinguri din Austria (http://www.campsite.at/lng/RO/)
  10. Da! am venit pe la Timisoara de-am mancat o MARE CLATITA CU BEZEA ( visam la ea din 2002) la terasa "NORA" , apoi Resita > Bozovici > Severin > Craiova > B ; excursia a fost cam "fugarita " dar faina !
  11. Am luat nevasta si am plecat spre P.Neamt ! A doua zi , dupa cafea :roll: :roll: :roll: : Oradea > Viena > .... http://picasaweb.google.com/florin29rad ... IAAug2009# http://www.bing.com/maps/#JnJ0cD1wb3Muc ... 0wJTdlMA== cu dormit la cort in Villach(Faaker See) o noapte si alte 4 nopti la pensiuni :hainoroc: multe din poze le-am facut din mers! p.s. a fost o iesire cam pe fuga dar mi-a placut f.f.mult !
  12. florad

    Poze Moto Argeseni

    Multumesc f.mult !
  13. florad

    Poze Moto Argeseni

    Salutare ! cunoaste cineva posesorul "autobuzului" (bmw k 1200 lt) din poza ? am gasit poza in cele facute la Predeal ! il caut pt "reintregirea neamului" - posesorii de LT (deocamdata cunosc 5 in RO )
×
×
  • Creează nouă...