Lutzifer Postat Septembrie 28, 2008 Share Postat Septembrie 28, 2008 O plimbare de o zi , 460 km , 7 motoare , 8 persoane ... cu o vreme destul de buna , grade intre 4 si 15 ! Mai multe comentarii de la ceilalti participanti Aici puteti vedea Pozele SlideShow-ul ... Arad-TM-Resita-Anina-Resita-Semenic-Arad ! 28.sept.2008 , 460 km , 7 motoare , 8 persoane ... Slide-ul Uploadat pe MotoTube Cateva poze ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
violetbiker Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 Bravo!Super excursie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ariseandwalk Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 (editat) Bravo baietzi. La mai multe din astea . Mai ales slanina aia... mmmm... Ultima oara am mancat slanina cu croasante cu ciocolata (n-aveam paine). Editat Septembrie 29, 2008 de Ariseandwalk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Septembrie 30, 2008 Autor Share Postat Septembrie 30, 2008 (editat) A fost faina plimbarea ... mai bine de cat sa fi stat acasa ! Vreau sa vad catzi se inscriu la tura de saptamana asta 4-5.oct.08 , Valea Cernei ... Aici . Mai jos pe pagina ! Editat Septembrie 30, 2008 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 Vai ce ma enervezi, ai fost exact in orasele care imi plac si de care am ceva legaturi...Off, foarte frumos...de curiozitate Lutzifer cati km ai facut anul asta? ca nu a fost weekend sa stai acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Octombrie 1, 2008 Autor Share Postat Octombrie 1, 2008 Vai ce ma enervezi, ai fost exact in orasele care imi plac si de care am ceva legaturi...Off, foarte frumos...de curiozitate Lutzifer cati km ai facut anul asta? ca nu a fost weekend sa stai acasa 19.000 si un pic ... anu asta , dar inca nu s-a terminat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 19.000 si un pic ... anu asta , dar inca nu s-a terminat cu 9000 mai mult...wiiii multi inainte mai!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Octombrie 1, 2008 Autor Share Postat Octombrie 1, 2008 cu 9000 mai mult...wiiii multi inainte mai!!! Mersi ... sper inca vreo 3000 km anu asta ! Numa vremea sa fie bunicica si sa avem bani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate