Sari la conținut

Ariseandwalk

INACTIV
  • Număr conținut

    79
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Timisoara
  • Carnet moto din
    2008
  • Motocicleta
    Honda Africa Twin

Ariseandwalk's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Am avut si eu problema asta, si dupa indelungi sapaturi pe forumuri, am gasit o solutie (la care am fost reticent la inceput) care a functionat. Trebuie sa deconectezi TripMasterul de la orice sursa de alimentare, iar dupa cateva minute il reconectezi. Daca nu merge asta, scoti bornele de pe baterie, si dupa cateva minute le reconectezi. Asta scria pe respectivul forum. Eu am fost "norocos" si nu am facut decat pasul 1, adica sa deconectez TripMasterul, si sa-l reconectez dupa cateva minute, si merge . Bafta!
  2. Anuntul unui prieten: Ofer spre inchiriere garaj in zona Dacia. Pret 500E/an. Tel: 0727755448
  3. UP! Motorul e spectacol si foarte ingrijit.
  4. Pai io tot bagam nasu' zilnic pe-aici... Cu inmatriculatul o durat mult sincer nu stiu de ce... ) Se misca incet aia de la politie. Dureaza o saptamana sa-mi elibereze talonul din momentul in care am numerele. Si numerele dureaza cam 3-4 zile pana le fac, sin momentul in care depun actele... na, oricum, s-o rezolvat acuma. Ma bag si eu in seama 1. Boieru - intrunire la cort si foc de tabara, oriunde in tzara, dar in mijlocul naturii, nu la pensiuni sau hoteluri. 2. Perl -cort -codru-i frate cu romanu 3. Dan Hamzea - cort 4. Cstelia - corturar si eu 5. Popescu Mihai Raul - ? 6. Axa cu Scame - ? 7. Antenutza + Razvan - cort, codru si voie buna... 8. Jaques - cort, casutza, cabana, pensiune ( si cam atat ca este criza), locatie potrivita motoretei ( nu oras de campie), 2 nopti si o zi de traseu comun. 9. A.TW. - ? 10. Pedros - ? 11. Mircea Leschian - cort, doua nopti, o zi de traseu comun 12. Oly - ? 13. Sherky - la cort ... doar doar ne-om intalni odata biggrin.gif 14. Kanvulf - cort 15. 84 SBF - iarba verde, cort, nu ma prea intereseaza unde daca pot, vin 16. Gabi RD03 -cort clar 17. Sora 13 - natura, iarba verde, cort......libertate (probabil +1) 18. Gaxel - din pacate sunt plecat din tara. macar sunt tot pe mobra 19. Mae - ? 20. Vlad 302 - cort - natura; cu pasager 21. RIP Husi - cort---haiduceala in munti de preferat 22.mielu - tot cort si haiducie si eu. (probabil +1) 23.xel-cort--haiduceala in munti ...numai sa nu cada pe 06.06.2009...ziua-n care africa e ocupata sa-mi duca mireasa la altar... 24. duc- doua nopti cu cazare la garsoniera de panza in padure! 25. Ariseandwalk (Dorin) - cortua est.
  5. Salutare tuturor. Dati-mi voie sa ma alatur voua, posesorilor de Africa Twin. Sunt si eu posesor de Africa Twin, mult ravnitul din 2002 pe care Stelia l-a avut spre vanzare. Azi mi-am montat si eu numerul (mult asteptat) si in sfarsit pot sa-mi scot vita la plimbare. Legat de intrunirea asta... totusi cam in ce perioada e?
  6. Bravo baietzi. La mai multe din astea . Mai ales slanina aia... mmmm... Ultima oara am mancat slanina cu croasante cu ciocolata (n-aveam paine).
  7. Multumesc tuturor pt sfaturi. Am gasit (prin intermediul si bunavointa lui Lutzifer, caruia ii multumesc) pe comanda din arad la 22 Euro. Din pacate la Honda am gasit la 40!! Ceea ce mi s-a parut cam scump. Si la Honda Romania n-am indraznit sa sun pentru ca de o luna de zile stau dupa ei pentru niste arcuri de cric central... ma tot amana cu tot felul de aberatii... In fine, miercuri o sa am melcul . Thanks
  8. Salutare, Imi permit si eu sa ma bag in discutia voastra. Recunosc ca m-am amuzat citind post-urile . Eu sunt fericitul posesor al unui TA de 600 din '93. E normal sa ii tin partea TA-ului dar totusi voi incerca sa fiu obiectiv. TA-ul de 600 duce si bagaje si pasager. Eu am mers chiar si pe off-road cu TA-ul cu pasager, pe drum forestier pe care tocmai ce plouase si nu pot sa spun decat ca s-a comportat exemplar. Am facut o tura prin niste noroaie de-ti era mai mare groaza, a fost mai greu, dar a facut fata, nu m-a lasat acolo. Acuma io ma tot gandesc sa-mi iau alt motor, probabil unul mai mare. Iar pe lista mea erau: transalpul nou, Africa Twin, BMW 1100/1200 gs, si pana la urma m-am hotarat la o AT. Totul depinde de ce vrei tu de la motor, pe unde vrei sa te plimbi, etc. Nu exista motor care sa le faca pe toate bine . Cert este ca daca as avea banii (care nu-i am) categoric mi-as lua un GS1200... imi place foarte mult cum arata, e mare (ca si mine), e mai de touring, motor puternic, fiabilitate ridicata etc. Parerea mea este ca in alegerea motocicletei, un factor important este raspunsul la intrebarea "ce vreau sa fac cu motoru?" Asfalt uscat
  9. Salutare tuturor, As avea nevoie de o roata melcata ca mi s-a dus kilometrajul, si sigur melcul ala e de vina. Stiti careva de unde as putea sa-mi cumpar (in afara de reprezentanta Honda, ca e cam scump...) Thanks.
  10. Mah, io m-as baga si week-endu' asta... numa' ca nu pot decat duminica, sambata nicicum.
  11. Excelent Lutzifer. Multumiri pentru pozat, filmat si nu in ultimul rand pentru montaj. P.S. Vezi ca partea a doua a slide-ului nu merge...
  12. Pai uite, tocmai am vorbit cu Mircea, si putem sa ne intalnim toti la ora 9:00 pe aradului la OMV (este pe dreapta cum mergi catre Arad, si pe stanga cum vii dinspre Arad) See you there!
  13. Pai ar fi bine sa veniti! Vin si eu cu Mircea Leschian. Noi am zis ca ne intalnim duminica dimineata pe la 8-9 in TM la o cafa, dupa care o luam din loc. Asfalt uscat
×
×
  • Creează nouă...