Sari la conținut

violetbiker

Super Membru
  • Număr conținut

    1.932
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de violetbiker

  1. Langa Izometal, pe strada Baader e o vulcanizare.Mergi acolo si il cauti pe Mimi.Nu mai am nr lui de telefon dar il gasesti acolo zilnic.
  2. Duminica 3 Aprilie iesim la o tura in padure la Pischia. Program 11.00-12.00 Cafa, suc, tigari pe terasa la Rabbit Club (Str.Divizia 9 Cavalerie nr.60) 12.00 Plecarea la Pischia. 12.30-14.00 Picnic.Luati cu voi kit de supravietuire cu clisa, pita si briceag. 14.00 Plecarea spre casa. Nu uitati, incepand cu orele 19.00 avem MotoGP live la Rabbit Club.Gran Premio de Argentina. Toti Motociclistii Sunt Bineveniti.
  3. Pentru al noualea an consecutiv organizam o actiune motociclistica de Craciun.De-a lungul anilor am organizat parade si cu sprijinul comunitatii moto din Timisoara am ajutat mii de copii.Anul acesta ne-am gandit la ceva inedit de Craciun. Inchipuiti-va o combinatie intre lucrurile care ne plac noua cel mai mult adica motocicletele, Craciunul si Joia Moto. Asadar invitam toti motociclistii la acest eveniment epopeic. Program 24 decembrie 09.00 Cafa de foarte dimineata, ceaiuri fierbinti si impachetari cu Goretex. 10.00 FIX Plecarea cu motociclete & masini la Castelul Regal din Savarsin. 12.00-13.00 Vizita la Castelul Regal si (probabil) intalnire cu Regele Mihai. 13.00 Plecarea inapoi spre Timisoara 15.00 Ajungem inapoi la motobaza Rabbit Club unde primim colindatori pana deseara. Toti Motociclistii Sunt Bineveniti. Costumul de Mos Craciun este optional. PS Nu uitati sa aveti in buzunare fructe si dulciuri pentru copiii pe care ii vom intalni pe drum si la castel.
  4. Unu...doi...trei...patru... CINCI ANI DE RABBIT CLUB Iata ca au trecut 5 ani de cand am deschis micul nostru bar.De-a lungul timpului sute de bikeri ne-au vizitat, de aici s-a plecat in excursii, aici au fost prezentari despre istoria moto , aici s-au vizionat filme cu specific, aici s-au facut party-urI, aici s-au baut tone de cafele si hectolitri de bere, aici s-au dat cele mai tari dume din Banat :-) Ii invitam pe toti prietenii nostri, vineri 18 Decembrie incepand cu orele 19.00 sa sarbatorim impreuna 5 ani de Rabbit Club.Tuica fiarta din partea casei si un ceaun de fasole cu ciolan din partea prietenului Pansel. Toti Motociclistii sunt Bineveniti !!! Va asteptam !!! Casi, Stela & Sorin
  5. Il astept cand ajunge la nivelul "Transalp" :-)
  6. Nici eu nu mai duc la multe intrebari de genul asta...de aia nu prea mai scriu pe forum. Numai bine tuturor motociclistilor. PS Toti am fost incepatori dar nu toti am fost obraznici si/sau figuranti.
  7. In numele Hells Angels MC Timisoara am placerea sa va invit sambata 31 octombrie la o noua petrecere de groaza care va avea loc la clubhouse-ul nostru din Ghiroda, str Victoria nr.2 Incepand cu orele 20.00 vom da startul unei noi editii a deja traditionalului Halloween Party. Ca de obicei, vom avea muzica, distractie si oameni mascati care vor petrece pana in zori. Premii pentru cel mai fain costum si cel mai reusit machiaj!!! Va asteptam!
  8. Salutare prieteni Va invitam la un weekend de neuitat la Domeniul Marghitas situat în Munții Aninei la o altitudine de 680m, la o depărtare de 3 km distanță de orașul Anina. Stațiunea are un cadru natural deosebit de pitoresc cu păduri de foioase și conifere, cu un lac de acumulare ce oferă posibilități de agrement. Zona turistică din împrejurimile stațiunii oferă multe posibilități de drumeție spre lacul și peștera Bohui, spre cabanele Maial și Diana, spre peșterile Plopa și Comarnic sau spre cascada Bigar,una dintre cele mai frumoase cascade din lume. Programul concertelor: Vineri 14 August Burning Table Different Class Sambata 15 August Desant Posta Mare Outstorm Dupa concertele live,amatorii de party vor avea parte de un DJ Set de calitate pana tarziu in noapte. Va asteptam cu mancaruri traditionale, distractie si foc de tabara.Sambata vom avea si o parada moto in Anina. In afara de cazarea la cort, la acest eveniment puteti opta pentru cazare la Pensiunea Marghitas, situata in imediata apropiere a Domeniului Marghitas unde va avea loc evenimentul. Pentru rezervari sunati la 0732 618 472 Sorin. INTRARE LIBERA CAMPARE GRATUITA Toti Motociclistii si Oamenii Faini sunt Bineveniti !!!
  9. Vand telescop central spate pentru yamaha r1din 2009 de fabrica in stare foarte buna de functionare. http://olx.ro/oferta/telescop-central-spate-yamaha-r1-2009-ID4qKis.html#35991e79bc
  10. Sambata 4 iulie plecam in excursie la festivalul moto de la Mako. Program 11.00 Cafa de dimineata la Rabbit Club 12.00 Plecarea la Mako Mai simplu nu se poate :-) Toti bikerii care vor sa se alature sunt bineveniti!
  11. Baiatul e OK si nu e el de vina. http://www.tion.ro/motociclist-la-spital-dupa-ce-a-intrat-in-plin-intr-o-masina-la-timisoara/1535692/?utm_campaign=nltion&utm_medium=newsletter&utm_source=nl19.5.2015&utm_content=articol1
  12. Multumim tuturor participantilor la aceasta campanie antiaccidente.Dupa parerea mea,a fost o parada foarte civilizata si fara probleme.Cat despre haterii care pun o poza cu un singur motociclist din cei peste 250 care au fost prezenti,ca mai poti spune? Sper sa ne revedem cu bine la urmatoarea actiune. Ride safe!
  13. Ne revine placerea de a va aduce la cunostinta faptul ca reusim , impreuna , sa organizam o noua campanie prin care sa atragem atentia asupra existentei motociclistilor in trafic . Astfel , pe data de 9 mai 2015 , va invitam sa participati alaturi de noi la a 8 a editie a campaniei antiaccidente ce se va desfasura in Timisoara .In cursul zilei.prietenii de la Freedom Crew vor imparti,in mai multe intersectii din Timisoara, flyere pentru constientizarea participantilor la trafic privind motociclistii. Programul campaniei se va desfasura in felul urmator: 16.00 Adunarea la Rabbit Club str.Divizia 9 Cavalerie nr.60. 16.45 Plecarea in parada spre clubhouse Road Patrol MC (in incinta Fabricii de Palarii). 17.00-17.15 O scurta socializare in curtea Clubhouse Road Patrol. 17.15 Trupele reunite de motociclisti vor continua parada pana la clubhouse Hells Angels MC Timisoara din Ghiroda ,str.Victoria nr.2 pentru un suc.o cafea sau o bere fara alcool.Cei care vor sa ramana direct la party pot lasa motoarele in curtea clubhouse-ului.Pentru ceilalti incepand cu orele 20.00 Party!!! Live music,food & drinks! ALL BIKERS ARE WELCOME !!! ATENTIE:Deplasarea in parada se va face cu respectarea semnelor de circulatie si a semafoarelor cu regrupari pe traseu pentru cei care vor ramane la semafoare.Harta traseului in cel mai scurt timp posibil.
  14. http://www.pressalert.ro/2015/04/un-eveniment-inedit-cu-campanie-anti-accidente-si-distractie-pe-doua-roti-banat-poker-run/
  15. Am patit ca Ponta,i-am dat cu copy-paste la eventul de anul trecut si am avut cateva scapari la modificari :-) Multumesc Cristi Stelia pentru edit.
  16. Sambata 18 Aprilie 2015 va incepe editia a 6-a BANAT POKER RUN - IN MEMORY OF ADI QAZ Program: Sambata 18 Aprilie 11.00 Adunarea de dimineata la Rabbit Club (str.Divizia 9 Cavalerie nr.60) 11.00-12.00 Traditionala cafa de excursie oferita de Timisoara Choppers.Impartirea cartoanelor de participare si extragerea primei carti. 12.00 Plecarea pe traseul Timisoara-Buzias-Lugoj. 13.00-13.15 Oprire in benzinaria OMV din Lugoj.Extragerea celei de a doua carti. 13.15 Plecarea pe traseul Lugoj-Soceni-Resita. 14.00-14.30 Regrupare la Greek Bistro langa benzinaria OMV din Resita.Tigara si extragerea celei de a treia carti. 14.30 Plecarea intr-o scurta tura prin Resita. 15.30 Plecarea pe traseul Resita-Valiug-Crivaia. 16.15 Sosirea la Cabana Militara din Crivaia.Parcam motoarele si ne cazam si luam masa de pranz.Iubitorii de natura mai pot face niste excursii prin zona.Iubitorii de bere incep distractia. Extragerea cele de-a 4-a carti. 20.00 Cina festiva.Extragerea celei de a cincea carti,stabilirea castigatorului si inmanarea premiilor.Foc de tabara si povestiri moto in curtea hotelului. Duminica 19 Aprilie ...???? Trezirea 09.00 Micul dejun 10.00 Facem TRANSBANATUL!!! Plecarea pe traseul Crivaia-Garana-Trei Ape-Slatina Timis-Caransebes-Lugoj-Timisoara. Taxa de participare 99 Ron/persoana(include cazare,pranz si cina sambata,micul dejun duminica,tichet de participare la Poker Run). Detalii despre regulamentul Poker Run puteti gasiti pe site-ul creat de regretatul Adi Qaz. http://pokerrun.timisoarachoppers.ro/search/label/PokerRun?max-results=1 Vom actualiza site-ul cat de curand cu traseul,harta si premiile editiei 2015. Inscrieri la Rabbit Club sau telefonic la Sorin 0732 618 472. ALL BIKERS ARE WELCOME !!!
  17. Salutare Nu stiu cata lume mai intra pe forum dar excursiile continua in fiecare weekend Plecări de la motobaza Rabbit Club pentru acest weekend: Sambata 21.02,orele 12 cafeaua si la 1 plecam la Herneacova pentru picnic. Duminica 22.02,orele 12 cafeaua si la 1 plecam la Pischia la picnic. Necesar:clisa&cârnaţi. Toti Motociclistii Sunt Bineveniţi!
  18. Sa zicem doar ca Zissou este un film mai ciudat.Mi-a placut la nebunie The Grand Budapest Hotel sau Fantastic Mr.Fox dar nu toate creatiile lui Wes Anderson sunt atinse de geniu.Cat despre Bill Murray,nu pot uita prestatiile lui din Kingpin sau Zombieland.
  19. Topicul de filme este printre putinele pe care le mai uemaresc pe motociclism.ro Din pacate si aici este plin de hipsteri,crittici amatori si pseudocinefili.Daca nu ti-a placut sau nu ai inteles un film, nu mai pune intrebari ampulea sau nu da niste raspunsuri amuzante (dupa parerea ta). On topic:Eu astept acest film http://www.imdb.com/title/tt2170593/?ref_=nv_sr_1
  20. De vanzare Harley Davidson Electra Glide Standard FLHT an 2009,1584cm3 (60Kw),6 speed,53.000 km,cumparata noua de la dealer din Ungaria,unic proprietar,reviziile la zi. Extras: oil cooler, back box with adapter, leg fairrings, original music system. Pret 15.500 Euro Alte informatii PM sau 0732 618 472 » Post actualizat in 27 Aug 2014 12:01 Vand Harley Davidson Road King Classic modificat Bagger,1450 cci,an fabricatie 2003,55000 mile la bord,inmatriculat in Ungaria,in stare perfecta cu consumabile schimbate la zi,pregatit de sezon. Informatii PM sau 0732 618 472
  21. All Bikers Are Welcome /index.php?/topic/709931-banat-poker-run-2014/
  22. The Wolf of Wall Street-o capodopera marca Scorsese
×
×
  • Creează nouă...