toasted Postat Octombrie 8, 2008 Share Postat Octombrie 8, 2008 cateva poze, o sa mai pun cand am timp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
giovan Postat Octombrie 8, 2008 Share Postat Octombrie 8, 2008 (editat) asa da .. suuper poze Editat Octombrie 8, 2008 de giovan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
toasted Postat Octombrie 8, 2008 Autor Share Postat Octombrie 8, 2008 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baurtulus Postat Octombrie 8, 2008 Share Postat Octombrie 8, 2008 felicitari,ai stofa de fotograf!dar si de endurist se intelege Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
toasted Postat Octombrie 8, 2008 Autor Share Postat Octombrie 8, 2008 ... Pozele nu sunt ale mele, ci a unui prieten...fotograf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GDan Postat Octombrie 8, 2008 Share Postat Octombrie 8, 2008 Frumos...si fotografiile si continutul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MacLeod Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 Frumos. Malul acela mi-a placut. Un obstacol destul de nasol. Felicitari fotografului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 Un obstacol destul de nasol. daca asa arata in poze si Erwin a cazut acolo iti zic eu ca daca il vezi in realitate trebuie pemparsi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SorinAR Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 (editat) Cam asa arata malul ! Editat Octombrie 9, 2008 de SorinAR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GDan Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 Cam asa arata malul ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bside Postat Octombrie 12, 2008 Share Postat Octombrie 12, 2008 Acuma m-am intors de la concursul din Branesti. Este un "must see". Pista de motocross este de campionat mondial. Variantele de enduro sunt pentru tot weekendul ... Malul asta din povestile de mai sus este chiar de pampersi eu cu un troleibuz de dr de 650 nu l-am putut urca (ultimii 2 metrii). Traseul de enduro de concurs este o alta minunatie- mlastina, 2 parauri, padure pe urcare, pasune pe coborare plus cariera cu malul. Vive la France Poze o sa puna pozacii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
toasted Postat Octombrie 12, 2008 Autor Share Postat Octombrie 12, 2008 Poze de sambata asta de la calificari . Din pacate duminica nu am fost. /index.php?showtopic=276744 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
toasted Postat Octombrie 12, 2008 Autor Share Postat Octombrie 12, 2008 Poze de sambata asta de la calificari . Din pacate duminica(azi) nu am fost. /index.php?showtopic=276744 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate