zeroo Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 (editat) O tura scurta de rally-raid, pt unii, de aventura si de endureala scurta pt altii. ne-am adunat, am introdus un red-bull de control, pt ca unii au avut party seara de vineri... dupa care am fugarit-o... Prima parte a traseului am facut-o in viteza, domnul voicu (aka taxi) oprind din cand in cand pe sub un pod sa faca un pipi...si noi trebuind sa il asteptam... Dupa care, Domnul RobbieB a testat ce bine e sa ai crash bar-uri si sa te dai de pamant din cauza lor, indoind in cele din urma un fier, de nervi, tragand de el sa il scoata... Cu greu am reusit sa il oprim sa ii dea drumul...el nu si nu...si tragea de el, reusind sa il indoiaie, pana i-am dat o pastila cu forta, sa se linisteasca. Si-a luat mobra si a plecat inainte, lasandu-ne intr-un nor de praf, si arand sleaurile din imagine... revin cu detalii, merje netu' prost Editat Noiembrie 4, 2008 de zeroo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 Pe undeva de genu mi-am facut eu ziua anul asta, tot pe malul Argesului. Gandeste-te ca au venit prieteni cu vitezane, sportive si au indurat asemenea drum eu...nu imi faceam probleme: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Noiembrie 9, 2008 Share Postat Noiembrie 9, 2008 HUH ce era ssa imi rup capu la un dig dinala intrerupt.... noroc ca aveam viteza mare si am reusit sa ajung pe partea ailalta... GRIJA MARE SI OCHII-N PATRU!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
taxi Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 Deci, unde sunt filmuletele?????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeroo Postat Noiembrie 10, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 10, 2008 (editat) vine bre, vine.... apasa jos pt the movie: the muviiii Editat Noiembrie 10, 2008 de zeroo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RobbieB Postat Noiembrie 15, 2008 Share Postat Noiembrie 15, 2008 the muviiii Scenariul: zeroo Montajul: zeroo Regia: zeroo Rol principal: zeroo In rolul lui zeroo: TAXI !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeroo Postat Noiembrie 15, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 15, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Noiembrie 16, 2008 Share Postat Noiembrie 16, 2008 (editat) Pe undeva de genu mi-am facut eu ziua anul asta, tot pe malul Argesului. Gandeste-te ca au venit prieteni cu vitezane, sportive si au indurat asemenea drum eu...nu imi faceam probleme: super tare,iar echipamentul e "mortal".. macar scoate semnatura aia.. Editat Noiembrie 16, 2008 de atillas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stiff Rider Postat Ianuarie 23, 2009 Share Postat Ianuarie 23, 2009 (editat) ups, nu am mai vazut patru oameni tragand de o motoreta, din iarna lu' '98 cand prin zapada eu si trei amici am impans un nipru cu atas din comuna Berceni pana in giulesti, dar cred ca impingeam cate doi cu schimbul /:scratch: dar stai, motorul de la nipru nu functiona :-)), of of :-( Editat Ianuarie 23, 2009 de stifferu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate